Сторінка 2. Лікарі педіатри в Києві (метро Печерська)

Врач помогает нам с вакцинацией. Спасибо за здоровье нашего малыша
07 грудня '16 г.
Все понравилось. Рекомендую.
12 липня '16 г.
Влада
Віражаю благодарность доктору за здоровье моего ребенка. Благодаря Вам болезнь отступила. Огромное спасибо!
02 травня '16 г.
Педіатр, Неонатолог
Лікар педіатр-неонатолог, вищої лікарської категорії, спеціалізується за спостереженням дітей у віці до одного року. Займається лікуванням дитячих інфекційних захворювань, інфекцій верхніх і нижніх дихальних шляхів, дає рекомендації по вакцинації, догляду та харчування дітей першого року життя.
Неонатолог, педіатр
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні широкого спектру захворювань у дітей. Проводить профілактичні огляди, патронаж, спостереження і ведення дітей з 0 до 18 років, імунізацію дітей. Займається лікуванням інфекційних захворювань (вітряна віспа, інфекційний мононуклеоз, скарлатина, кір), бактеріальних і вірусних захворювань (ГРВІ, ларинготрахеїт, бронхіоліт, бронхообструктивний синдром, пневмонія, ентеровірусні інфекції, отит), шкірних захворювань та ін.
Педіатр
Лікар здійснює ведення та спостереження за здоров'ям дітей від народження і до 18 років. Займається розробкою індивідуальних схем вакцинації. Виконує отоскопію та передню риноскопію. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні ГРВІ, грипу, коклюшу, кору, отиту, хронічного тонзиліту, ларингіту, бронхіту та бронхіальної астми.