Сторінка 2. Лікарі кардіологи в Києві (метро Осокорки)

7,0
Зинаида
Уже несколько лет всей семьей пользуемся услугами доктора Гальчанской. Достойный специалист, профессионал своего дела. Всегда внимательная и доброжелательная, а лечение простое и эффективное. Рекомендую ее всем знакомым.
Тоня
Благодаря Галине Николаевне удалось диагностировать серьезное заболевание у моей мамы. За это я ей безгранично благодарно, ведь мы быстро приступили к лечению, и у нас хорошие шансы на выздоровление.
24 травня '17 г.
Майя
У меня врожденный порок сердца, потому я вынуждена постоянно наблюдаться у специалистов. Уже несколько лет, как я знакома с Галиной Николаевной. Она прекрасный, заботливый доктор. А ее лечение позволяет мне себя чувствовать лучше.
Галина
Проходила лечение у Галины Николаевны и осталась очень довольна доктором. Все качественно, уверенно и эффективно. Болезнь отступила. Спасибо.
09 квітня '17 г.
Лікар сімейної практики, терапевт, кардіолог, гастроентеролог, спеціаліст УЗ-діагностики
Галина Юріївна спеціалізується в області сімейної медицини. Доктор проводить консультативний прийом, призначення обстежень і схем лікування, біоакупунктуру. Лікує ГРВІ, синусит, пневмонію, синусит, стенокардію, холецистит, бронхіт, гастродуоденіт, артеріальну гіпертензію, ішемічну хворобу серця та ін. Виконує запис і розшифровку ЕКГ, контроль результатів лікування і подальше ведення пацієнта згідно захворювання, УЗ діагностику органів черевної порожнини і нирок .
Кардіолог, УЗД-фахівець, лікар функціональної діагностики
Галина Миколаївна - лікар-кардіолог вищої категорії. Має досвід роботи понад 35 років. Також має спеціалізацію УЗД-фахівця та функціональної діагностики з досвідом роботи більше 10 років. Володіє сучасними методиками діагностики та лікування серцево-судинних захворювань, успішно застосовує їх у щоденній практиці. Проводить зняття та розшифровку ЕКГ, ЕХО-кардіографії, велоергометрії, холтерівського моніторування серцевої діяльності. Призначає сучасні схеми лікування, тривалий час спостерігає пацієнтів з хронічною патологією. На високому практичному рівні виконує УЗД судин, сердця, щитоподібної залози, органів черевної порожнини та заочеревинного простору. Проводить УЗД обстеження для дітей від 5 років.
Кардіолог, УЗД
Кардіолог