Сторінка 2. Лікарі ортодонти в Києві (Оболонський район)
2 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Veronica
Дуже хороший фахівець. Уже тривалий час носимо брекети, та принаймні раз на місяць відвідуємо цього спеціаліста. Все дуже подобається. лікар, справжній професіонал, який відповідально ставиться до своїх обов'язків. Рекомендую!
Татьяна Я.
У моєї доньки, не зовсім рівно ростуть зубки. Вирішила боротися з цією проблемою Звернулися до цього лікаря. Вона оглянула дитину, порадила поставити брекети. Уже помітні перші результати. Спеціалістом задоволена. Рекомендую.
Стоматолог-ортодонт
Братусь Алина Витальевна
Моя спеціалізація – це вирівнювання зубів та корекція прикусу за допомогою сучасних методів, таких як елайнери, брекет-системи та інші ортодонтичні апарати. Я прагну створити не лише красиву, а й функціонально правильну посмішку, яка стане вашою візитною карткою. Я детально вивчаю вашу ситуацію, враховуючи всі анатомічні особливості та побажання. Завдяки сучасному підходу та інноваційним рішенням ми разом досягнемо найкращого результату.
Стоматолог-ортодонт
Ганна Олександрівна проводить лікування, впроваджуючи передові методи зміни прикусу, поліпшення функціонування зубів і щелеп, їх зовнішнього вигляду. Працює з усіма можливими системами брекетів: металеві, керамічні, сапфірові, самолігуючі. Проводить дитячий ортодонтичний прийом. Ортодонт встановлює брекет системи пацієнтам для вирівнювання прикусу.
Київ
пр. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 24, секція 10