Сторінка 3. Лікарі хірурги в Києві (метро Нивки)

Надежда
Супер!
Maryna
Лікар дуже уважно слухає, задає питання, часу приділив навіть трохи більше, ніж триває прийом. Уже всім його порекомендувала і в разі чого, обов'язково буду записуватися саме до нього! Таких фахівців дуже важко знайти у нашому місті.
Ханума
Я залишилася дуже задоволена, після відвідин лікаря. Три попередніх лікаря намагалися лікувати симптоми, замість того, щоб знайти причину виникнення проблеми. Все детально пояснив, навіщо і чому. Отримала всю необхідну мене інформацію.
Київ вул. Родини Крістерів, 18/6, ЖК Варшавський м.Нивким.Почайнам.Оболонь
Хірург
Лікар займається лікуванням хірургічних захворювань. Виконує видалення кліща, контагіозного молюска, сторонніх тіл з м'яких тканин. Проводить радіохвильове видалення доброякісних новоутворень, пункцію подногтевой гематоми. Спеціалізується на видаленні копчиковой кісти. В роботі використовує сучасні методики.
Пластичний хірург, хірург
Лікар спеціалізується на пластичній хірургії та загальній хірургії. Проводить ендоскопічні операції з виправлення перегородки носа, поліпозного риносинуситу, гіпертрофії аденоїдів, кіст та грибкових тіл гайморових та сфероїдальних пазух. Є автором понад 10 наукових статей.
Хірург
Лікар спеціалізується на хірургії. Проводить лапароскопічне видалення жовчного міхура та каміння, лапароскопічне видалення апендициту, видалення пахової та пупкових гриж, абдомінопластику, усунення діастазу (розбіжності прямих м'язів живота), робить операції на кишечнику, відеолапароскопію.
Хірург, проктолог
Нейрохірург, ортопед-травматолог