Нетребін Леонтій Іванович

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініках:
Київ с. Чайки, вул. Печерська, 4

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2020 р. - закінчив Вінницький національний медичний університет ім.М.І.Пирогова за спеціальністю "Педіатрія".
  • 2022 р. - закінчив Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика за спеціальністю "Офтальмологія".
  • З 2022 по 2025 р. - навчання у Національному медичному університеті імені О.О.Богомольця. Робота над написанням наукової дисертації на науковий ступінь доктора філософії в аспірантурі.

Курси підвищення кваліфікації

• 2022 р. - закінчив Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика за спеціальністю "Дитяча офтальмологія".
  • 2023 р. - закінчив курси тематичного удосконалення "Страбологія" у Національному університеті охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика.
  • 2023 р. - закінчив курси тематичного удосконалення "Факоемульсифікація катаракти" у Національному медичному університеті імені О.О.Богомольця.
  • 2024 р. - 2-х тижневе закордонне стажування у місті Вроцлав за спеціалізацією "Основи катарактальної хірургії та кератопластики".
  • 2019 р. - щорічна участь у ролі доповідача на офтальмологічній конференції "Своє дитинство треба бачити".
  • 2019 р. - щорічна участь у ролі доповідача на офтальмологічній конференції "Рефракційний пленер".

Офтальмолог, дитячий офтальмолог, офтальмохірург надає послуги

• лазерна корекція зору;
  • хірургічне лікування косоокості;
  • рефракційна хірургія;
  • комплексна діагностика зору;
  • консультація дорослого офтальмолога;
  • консультація дитячого офтальмолога;
  • видалення новоутворень повіки (халязіон, пінгвекули, атерома) - (без вартості анестезії та операційного пакету);
  • лікувальний масаж повік;
  • УЗД ока (В-SCAN);
  • парабульбарна ін’єкція;
  • субкон’юнктивальні ін’єкція;
  • інтравітреальна ін'єкція;
  • дрібні хірургічні амбулаторні втручання;
  • діагностичне обстеження на глаукому (пневмотонометрія, комп'ютерна периметрія, ОКТ сітківки та зорових нервів - обох очей, офтальмоскопія);
  • передопераційна підготовка.