Сторінка 3. Лікарі дерматологи в Києві (метро Звіринецька)

Кирилл
Просто отличнейший доктор! Обращался по поводу проблемной кожи. На 100% остался доволен приемом. Врач внимательно выслушал проблему, изучил анализы, назначил очень эффективное лечение. Также хочу сказать, что отношение к пациенту очень дружеское, врач с первых минут к себе располагает. Спасибо Вам!!
Наташа
Гуцало - великолепный косметолог. Смотрю в зеркало - не нарадуюсь. Однозначно рекомендую!
Лера
Думала, никогда уже не буду довольна своей кожей, но Мария Александровна умничка, каких поискать. Рекомендую обязательно,если вдруг сомневаетесь
09 листопада '16 г.
Вероника
Регулярно хочу к врачу как к косметологу. Очень нравится подход и результат от работы.
18 жовтня '16 г.
Дерматолог, Косметолог
Доктор Гуцало Дмитро займається діагностикою та лікуванням хвороб шкіри. Консультує як косметолог і дерматолога. Проводить омолоджуючі ін'єкційні процедури. В роботі використовує також апаратні методики очищення обличчя і тіла. Виконує дерматоскопію для постановки діагнозу при такій симптоматиці, як свербіж, висипи та почервоніння шкірних покривів. Робить косметичні маски і пілінг особи. Індивідуально підбирає засоби для догляду за шкірою, виходячи з її типу і ступеня чутливості до певних натуральним компонентам.
Доктор Глушаченко Марія Олександрівна спеціалізується в області дерматовенерології, займається виявленням та лікуванням захворювань шкіри. Проводить прийом і огляд пацієнтів, призначає дослідження, виявляє захворювання ППП, дерматити, різні інфекції. Застосовує класичні та інноваційні техніки лікування, кріодеструкцію, електрокоагуляцію.
Київ вул. Кіквідзе, 28а м.Звіринецька102м.Видубичі2013
Дерматовенеролог, косметолог, трихолог, дитячий дерматовенеролог
Дерматовенеролог, косметолог
Приймає як косметолог - дорослих і дітей 12+. Дерматолог - дорослі 18+
Дерматовенеролог, дитячий дерматолог
Подолог
Подолог
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-12-03
дерматовенеролог, косметолог
Лікар-дерматовенеролог, дерматокосметолог. Сертифікований тренер з плазмотерапії. Експерт-тренер з лазерних технологій. Спеціалізується на лазерних та ін'єкційних технологіях у косметології та естетичній медицині. Проводить консультацію дерматовенеролога,лікування акне та інших шкірних захворювань, а також біоревіталізацію, мезотерапію, контурну пластику, ін'єкції ботулотоксину.
Дерматолог, косметолог, трихолог
Дерматолог, косметолог, трихолог Кицяк Олена Романівна Олена Романівна спеціалізується на проведенні anti-age терапії, ін'єкційних процедур: контурна пластика, ботулінотерапія, плазмотерапія, біоревіталізація, мезотерапія та апаратні процедури.