Сторінка 2. Лікарі онкологи у Дніпрі (Центральний район)

Елизавета
Рекомендую. Лучшие специалисты и высокий уровень сервиса. Удалила родинку у Пробачай. Очень довольна подходом! Это лучший врач
Кругловы
Лікар взагалі дуже класний професіонал. Я була і у інших фахівців, але мені нічого толком не сказали, а він все "розклав по поличках". Порадив багато дієвих методів по профілактиці. Я задоволена цілком і повністю. Однозначно рекомендую.
Борислава
Дуже уважний, дуже детально пояснює. прийшла на прийом, оглянув, все пояснив, дав відповідні рекомендації, дуже задоволена консультацією. Звичайно, я буду звертатися ще до цього професійного лікаря, адже таких спеціалістів просто так не знайдеш.
Онколог, мамолог, хірург
Лікар займається лікуванням онкологічних патологій. Спеціалізується на видаленні доброякісних і злоякісних новоутворень молочних залоз, шкірних покривів і м'яких тканин. Проводить консервативне лікування передпухлинної патології. В роботі використовує традиційні і сучасні методики.
Дніпро ул. Шолом Алейхема, 4/26 м.Вокзальна3916
Пластичний хірург, онколог, дерматолог
Дніпро вул. Старокозацька (Комсомольська), 25 м.Вокзальна3425
Онколог, мамолог
Лікар володіє сучасними методиками діагностики та лікування онкологічних патологій. Приймає пацієнток з фіброзно-кістозними утвореннями, фиброаденоматозом, гинекомастією, фіброаденомою. Є автором понад 60 публікацій в зарубіжних і вітчизняних виданнях. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Дніпро ул. Шолом Алейхема, 4/26 м.Вокзальна3916
Уролог, онкоуролог
Лікар спеціалізується в області урології та онкоурології. Займається реабілітацією пацієнтів з патологіями сечостатевої системи. Лікує сечокам'яну хворобу, цистит і уретрит. Бере активну участь в міжнародних конгресах і симпозіумах.