Сторінка 9. Лікарі в Одесі (Київський район)

Антонина
Спасибо за проведенный курс лечения. Благодаря Вам я чувствую себя намного лучше.
15 вересня '16 г.
Виталина
Татьяна Николаевна помогает мне великолепно выглядеть и я ей за это очень благодарна.
24 жовтня '16 г.
Павел
Толковый доктор. Реально помогает. Рекомендую.
14 травня '16 г.
Екатерина
Очень хороший врач, рекомендую ее всем своим подругам и знакомым)))
04 травня '16 г.
Косметолог
Лікар-косметолог першої категорії, спеціалізується на проведенні апаратних процедур по відновленню контурів обличчя і тіла. Проводить терапію волосся методом мезотерапії, має навички виконання плацентотерапіі. Бере участь у діяльності асоціацій косметологів і трихологів.
Одеса вул. Фонтанська дорога, 71 Б (9-я станція) р.Київський
Психолог, психотерапевт
Лікар спеціалізується на виявленні та лікуванні патологій жіночої статевої системи. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи, кольпоскопію і УЗД органів малого таза. Приймає пацієнток з хворобливими відчуттями в нижній частині живота, кров'яними виділеннями і іншими неприємними відчуттями. Лікує міоми матки, кісти яєчників, ендометріоз, клімакс і безпліддя.
Одеса вул. Євгена Чикаленко (Вільямса), 59 К р.Київський
Травматолог
Сергій Васильович надає пацієнтам комплексну допомогу при травмах різноманітного генезу (поранення, переломи, забиття) або ж запальних, метаболічних та інших патологіях суглобів.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-07-05
Одеса вул. Академіка Корольова 33 Б р.Київський
Косметолог
Косметолог-дерматовенеролог другої категорії, спеціалізується на лікуванні шкірних і венеричних захворювань. В її сферу діяльності входить терапія таких хвороб, як короста, грибок шкіри і нігтів, лишай, молочниця, сифіліс, хламідіоз, мікоплазмоз та ін. Ольга В'ячеславівна, постійна учасниця професійних конференцій та телевізійних передач.
Одеса вул. Дмитра Донського, 2 А/7 р.Київський
Масажист, мануальний терапевт
Одеса вул. Дмитра Донського, 2 А/7 р.Київський
Нарколог
Психіатр-нарколог, спеціалізується на лікуванні наркотичної, нікотинової та алкогольної залежностей, проведенні реабілітаційних заходів з пацієнтами. До компетенції лікаря також входить надання допомоги при депресивних станах і психічних розладах.
Масажист
Масажист, який проводить сеанси масажу і релаксотерапії. Спеціалізується на роботі з пацієнтами, що мають різні залежності (алкогольна, нікотинова, наркотична, харчова).
Гастроентеролог
Одеса вул. Академіка Корольова 33 Б р.Київський