Лікарі стоматологи у Миколаєві (Корабельний район)
Знайдено 4 лікаря
Фах
Наукова ступінь
Категорія
Вика
Очень добрий, позитивний врач, бистро и качественно лечить зуби
Вика
Очень хороший, добрий, веселий врач, лечу зуби у него))
Любимый врач моей дочери. Очень позитивный. Всегда старается найти общий язык со всеми даже с такой трусихой как моя дочка . Очень качественно выполняет свою работу. Рекомендую.
12 червеня '18 г.
Лечение своих зубов доверяю только Ларисе Ивановне. Пару дней меня тревожили боли в коренном зубе. Я не задумываясь записалась на прием к доктору. Удаление зуба прошло безболезненно, все было сделано качественно и быстро. Работой довольна, рекомендую ее как хорошего специалиста всем своим знакомым и родственникам. Ведь лучшего врача не найти
Лікар Пазюк Олег Ігорович спеціалізується в області терапевтичної стоматології. Надає послуги професійної діагностики і лікування захворювань порожнини рота різного генезу.
Лікар-стоматолог першої категорії, проводить діагностику і лікування різних захворювань порожнини рота. Надає послуги санації та естетичної стоматології.
Стоматолог першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на проведенні терапевтичних процедур порожнини рота, ортодонтії, протезування та імплантації зубів, надає послуги реставрації та відбілювання зубів, лікування ясен і виправленні прикусу.
Лікар Ошуркова Вікторія Сергіївна, стоматолог першої категорії. Надає послуги проведення протезування і ортодонтичного лікування, займається лікуванням карієсу, пульпіту, періодонтиту та інших захворювань порожнини рота.