Лікарі в Києві (метро Тараса Шевченко)
Наукова ступінь
Категорія
Юлія
Офтальмологічний центр Ocular - це дійсно місце, де комфортно та спокійно! Ввічливий персонал. Гарна діагностика. Особливе дякую лікарю Салюкову Артему Олександровичу! Лікар - професіонал! Лікар, який відповідає на всі питання, настільки професійно, що проходить будь який страх. Однозначно рекомендую своїм знайомим, які мають проблеми із зором. Чудово, що в Україні є клініка такого рівня !
12 листопада '23 г.
Настя Горда
Робила тут лазерну корекцію. Все пройшло на вищому рівні! Оперував Салюков Артем, за що йому дуже вдячна)! Весь персонал дуже ввічливий і турботливий. Ходитиму ще, якщо знадобиться, і водитиму сюди всю родину.
Анастасія
Я була в різних клініках міста Києва , тому мені є з чим порівнювати . Дуже задоволена Ocular . Я дуже хотіла зробити корекцію зору навіть була згодна на самий дорогий метод але лікар Салюков А.О. наполіг , що треба почекати пів року , так як у клініці в преорітеті здоров’я пацієнта та результат . Ну і звичайно в них гарний сервіс та відношення .
15 жовтня '23 г.
Ірина
Хочу подякувати всьому персоналу клініки Вже на етапі діагностики було надано кваліфіковану діагностику Стільки часу і уваги мені ніколи не приділяли Після діагностику і за тиждень пішла на Smile В результаті я вже 3 день бачу із 120% зору. Шкодую лише, що не зробила раніше
08 листопада '23 г.
Офтальмолог, хірург-офтальмолог, онкоофтальмолог
Леся Олександрівна лікар офтальмолог-хірург, онкоофтальмолог вищої категорії, лікує дорослих та дітей. Спеціалізується на онкологічних захворюваннях очей, естетичних та реконструктивних операціях на повіках, очному яблуку, орбіті, лікуванні косоокості. Проводить зондування слізних шляхів. Володіє усіма сучасними методами діагностики та лікування. Лікує інфекційні та запальні процеси очей, порушення рефракції та акомодації.
Лідія
23 березеня '25р.
Лисиця Леся, лікар яка знає свою справу! Рекомендую
Офтальмолог, Рефракційний хірург
Лікар спеціалізується на лазерній корекції зору (ReLEx SMILE, FemtoLASIK, LASIK, PRK, LASEK, PresbyMax). Лікує астигматизм, гіперметропію, кератит, кератоконус, короткозорість та далекозорість. Виконує хірургічні втручання на органах зору. Приймає пацієнтів з катарактою та глаукомою.
Офтальмолог, дитячий офтальмолог
Лікар проводить діагностику та лікування всіх гострих та хронічних запальних станів очей, травм та пошкоджень органа зору, порушень рефракції у дорослих та дітей.
Офтальмолог, дитячий офтальмолог, ортокератолог
Лікар офтальмолог вищої кваліфікаційної категорії, дитячий лікар офтальмолог другої кваліфікаційної категорії. Фахівець із кастомізованої контактної корекції
Консультація від - 1200 грн
Займається діагностикою та лікуванням зору у дорослих
Офтальмолог, вітреоретинальний хірург
18 років спеціалізується на мініінвазивній вітреоретинальній хірургії, хірургії переднього та заднього відрізків ока.
Стоматолог-ортопед
Спеціаліст в області ортопедичної стоматології. Займається відновленням зубного ряду за допомогою, мікропротезування, знімного і незнімного протезування. Встановлює керамічні, сапфірові, металеві, лінгвальні брекет-системи.
Невропатолог, Рефлексотерапевт, Мануальний терапевт, Фізіотерапевт, озонотерапевт
Кандидат медичних наук, доцент, лікар вищої категорії, займається лікуванням і діагностикою невропатолога. Приймає і консультує пацієнтів. Сертифікований як рефлексотерапевт. В роботі також застосовує навички мануального терапевта. Крім того використовує терапію озоном і фізіотерапію. Виконує масаж внутрішніх органів для лікування дисфункцій життєво важливих систем. За свідченнями і згоди хворого лікує п'явками.
Логопед
Лікар-логопед, займається усуненням дефектів мовлення, логопедична корекція, постановкою диференціацією звуків, розвитком фонематичного слуху, проводить міогімнастику, гімнастику артикуляції.
Психолог, Психотерапевт
Доктор Морочковская Світлана Вікторівна спеціалізується на проведенні індивідуальних і групових сеансів психотерапії. Веде консультативний прийом пацієнтів, займається лікуванням депресивного стану, фобій, панічних атак. Бере участь у проведенні тренінгів особистісного зростання. Володіє технікою гештальт-терапії.