Ильючок Татьяна Петровна
Офтальмолог, дитячий офтальмолог
врач высшей категории
Врач проводит диагностику и лечение всех острых и хронических воспалительных состояний глаз, травм и повреждений органа зрения, нарушений рефракции у взрослых и детей.
или звоните по телефонам:
Врач работает в клинике:

Анна Гризун
25 ноября '24г.
Сподобалось відношення персоналу, зробили якісне обстеження, дали зрозумілий висновок обстеження, та не навʼязували не потрібного лікування як інші клініки по зору. До того як прийшла сюди мені одразу поставили лікування лінзами або окулярами, а тут з якісного обстеження сказали, що проблема зовсім не критична і можна обійтися мінімальною підтримкою зору вітамінами та деякими краплями. Тому велике дякую лікарю Іллючок Тетяні Петрівні та її дівчаткам помічницям)
Олег Гумен
23 июля '24г.
Проходив обстеження в цій чудовій клініці. Гарний сервіс, кваліфіковані лікарі ,нове дороге обладнання. Рекомендую Іллючок Тетяну.
Мариана Липецька
21 июля '24г.
Все було круто, уважний, чуйний і просто чудовий персонал. Особлива подяка лікарю Іллючок Тетяні Петрівні за увагу, професіоналізм в підходах до пацієнта та його проблем . Пацієнт задоволений. РЕКОМЕНДУЮ
Олександра Бозкурт
16 июля '24г.
Дуже рекомендую. Декілька днів назад ми прибігли з донечкою без запису, бо в око потрапив арбіз з іграшки і ми не бачили його, щоб дістати. Не дивлячись на це, лікар Тетяна Петрівна прийняла нас без черги, без спіху все оглянула, дістала і проконсультувала. Дякуємо за Вашу людяність і турботу. Бо в сусідній клініці нас не прийняли, сказали, що можуть записати на завтра.
Наталья Настенко
12 марта '24г.
Тетяна Іллючок - наша лікарка, яку нам порекомендували. Не жалкуємо! На 1-му прийомі пройшли багато процедур. Поставили діагноз та отримали рекомендації. Через 3 місяці отримали гарні результати зору! Продовжуємо лікування далі!
Паланік С.
13 января '24г.
Дякую за чіткість , відчуття що тебе слухають і піклуються про деталі які ти говориш , і в цілому як все виглядає , вже після прийому і деяких маніпуляцій , нарешті оку стало краще. Вдячний Тетяні Петрівні.
Саакян Ганна
16 ноября '23г.
Раджу скористатися послугами дослідження та лікування проблем із зором саме у цій клініці. Доброзичливий персонал, тепла атмосфера , кваліфіковані спеціалісти, високоякісна апаратура -складові оздоровчого закладу. Були на прийомі вперше. Дитина отримала подарунок (м'яка іграшка) , а я, як матір, медичні вказівки для лікування зору. Нам не просто дали лист призначення, а все роз'яснили .. На першому поверсі знаходиться магазин оптики, де нам відразу допомогли з окулярами. Я вдячна Іллючок Т.П. за гарний дитячий настрій та кваліфіковану консультацію , дослідження та роз'яснення нашої проблеми.
Тетяна Виноградова
26 сентября '23г.
Я дуже задоволена роботою персоналу. Я була на прийомі у лікаря Іллючок Тетяни Петрівна, лікар дуже уважна, компетентна.
- Сертификат врача-специалиста «Офтальмология» высшей категории, выданный Департаментом здравоохранения исполнительного органа Киевского городского совета Киевской городской государственной администрации
- Сертификат врача-специалиста «Детская офтальмология», выданный Государственным учреждением «Запорожская медицинская академия последипломного образования МОЗ Украины»
Курсы повышения квалификации
- 2021 - Научно-практическая конференция "Retina Lviv"
- 2022 - Научно-практическая конференция «Офтальмологический хаб»
- 2023 - Мастер-класс "Неврит зрительного нерва: проявления одни и те же, решения разные"
- 2023 - цикл ТУ "ОКТ и ОКТА"
- 2023 - Цикл ТУ "Детская офтальмология"
- 2024 - Всеукраинский симпозиум "Офтальмологическая весна без консервантов"
- 2024 - Научно-практическая конференция «Нужно увидеть свое детство»
- 2024 - Мастер-класс "Современный подход к диагностике и лечению глаукомы"
- 2024 - Научно-практическая конференция с международным участием «Орбита Украина»
- 2024 - Мастер-класс "Неврит зрительного нерва. Дифференциальная диагностика. Лечение»
- 2024 - Мастер-класс «Основы амбулаторной хирургии»
- 2024 - Мастер-класс "Офтальмологическая гипертензия или глаукома?"
- 2024 - Мастер-класс "Периметрия - современный подход"
- 2024 - Мастер-класс "Структурирование отношений врача и пациента"
- 2024 - Научно-практическая конференция «Подольская сетчатка»
- 2024 - Мастер-класс "Косина - особенности диагностики и лечения"
- 2024 - Мастер-класс "Гониоскопия"
Врач-офтальмолог предоставляет услуги
- Консультативно-диагностический прием
- Выбор коррекции контакта
Врач-офтальмолог занимаетя лечением заболеваний
- Заболевания переднего и заднего отрезков глаза.
Похожие специалисты:

Офтальмолог, детский офтальмолог, ортокератолог