Сторінка 54. Стоматологи в Києві

Андрей
Отличный доктор, теперь я знаю, к кому буду ходить лечить зубы.
04 жовтня '16 г.
Спасибо за красивую улыбку!!!)))
02 жовтня '16 г.
Снежана
Не секрет, что практически все женщины недовольны тем, как они выглядят. Я не исключение, мне никогда не нравилась моя улыбка, зубы мне казались тусклыми, и совсем не белыми. Повзрослев, я решила это исправить, и обратилась к Кристине Викторовне. Отбеливание прошло на наивысшем уровне, доктор дала возможность оценить весь свой профессионализм. Спасибо Вам, за то, что заставляете людей улыбаться.
Никита
Хороший врач, ничего плохого не могу сказать.
01 червеня '16 г.
Врач понравился. Лечение проводит очень хорошо.
14 серпня '16 г.
Руслана
Пользуемся услугами Виталия Сергеевича всей семьей, нареканий нет.
30 вересня '16 г.
Стоматолог-терапевт першої лікарської категорії, надає послуги пломбування, художньої реставрації і відновлення зубів. Лікує захворювання пародонту різної етіології. Приймає пацієнтів з каріозними ураженнями будь-якій стадії, застосовує сучасні методи лікування карієсу у пацієнтів дитячого віку.
Консультація безкоштовно
Стоматолог, хірург-ортопед
Лікар займається видаленням зубів, встановленням керамічних і металокерамічних коронок. Виконує зубозберігаючі і клаптеві операції, пластику вуздечки язика. Спеціалізується на зубної імплантації. В роботі використовує сучасні та традиційні методики.
Стоматолог-терапевт, Дитячий стоматолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням патологій ясен і зубів. Виконує відбілювання зубів, видалення зубного каменю. Лікує карієс, пульпіт, стоматит, гінгівіт, пародонтит. Здійснює прийом дорослих і дітей. В ході лікування зубів у дітей використовує сучасні щадні методики.
Стомаолог-ортопед
Стоматолог-ортодонт
Доктро стоматолог-ортодонт, спеціалізується в ортодонтичному лікуванні адентії, імпактних і ретінірованних зубів. Займається встановленням брекет-систем (з металу, кераміки та медичного сапфіра), установкою і корекцією ортодонтического апарату. Царюк Христина Олександрівна фахівець з виправлення прикусу і формування правильного положення зубів.
Київ пр-т Героїв Сталінграда, 10 А (корп. 3) м.Оболонь195м.Мінська276м.Почайна3410
Стоматолог, ортодонт, стоматолог-ортодонт
Цинцовська Оксана Олександрівна – стоматолог-ортодонт в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Спеціаліст в галузі ортодонтичного лікування зубів. Вирівнює неправильне положення зубів за допомогою різних видів брекет-систем, ортодонтичних апаратів, пластинок, непомітних кап. Використовує лише якісні матеріали та найкраще обладнання. Лікар проводить ортодонтичну підготовку до хірургічного або ортопедичного лікування.
Консультація безкоштовно
Стоматолог, стоматолог-ортопед
Лікар-стоматолог займається професійним лікуванням карієсу та захворювань слизової оболонки рота. Вправно володіє сучасними цифровими технологіями та девайсами для якісної реставрації і встановлення вініру чи коронки на зуб. Забудьте про стандартні очікування болісного лікування. У нас ви знайдете не просто стоматолога-ортопеда, а справжнього архітектора вашої нової усмішки.
Стоматолог-терапевт надає весь спектр медичних послуг в області лікування і діагностики захворювань зубів за допомогою медикаментів. Знімає набряки і запалення, лікує інфекції ротової порожнини. Займається профілактикою і терапією карієсу і його ускладнень у вигляді періодонтиту і пульпіту. Крім того, веде пацієнтів на різних етапах лікування, виконує реставрацію, шинування та пломбування.
Дитячий стоматолог, терапевт, хірург
Лікар займається виявленням та лікуванням захворювань зубів та ясен. Здійснює прийом дорослих та дітей. Виконує видалення зубів, лазерне відбілювання зубів, фторування зубів. Лікує всі види карієсу, пародонтоз, пародонтит, стоматит, гінгівіт та зубний камінь. Проводить художню реставрацію зубів.