Сторінка 2. Лікарі в Києві (Шевченківський район)

Фільтр: (Знайдено 827 лікарів 31 відгук) Сортування: (Відгуки)
Юлія
Офтальмологічний центр Ocular - це дійсно місце, де комфортно та спокійно! Ввічливий персонал. Гарна діагностика. Особливе дякую лікарю Салюкову Артему Олександровичу! Лікар - професіонал! Лікар, який відповідає на всі питання, настільки професійно, що проходить будь який страх. Однозначно рекомендую своїм знайомим, які мають проблеми із зором. Чудово, що в Україні є клініка такого рівня !
12 листопада '23 г.
Настя Горда
Робила тут лазерну корекцію. Все пройшло на вищому рівні! Оперував Салюков Артем, за що йому дуже вдячна)! Весь персонал дуже ввічливий і турботливий. Ходитиму ще, якщо знадобиться, і водитиму сюди всю родину.
Анастасія
Я була в різних клініках міста Києва , тому мені є з чим порівнювати . Дуже задоволена Ocular . Я дуже хотіла зробити корекцію зору навіть була згодна на самий дорогий метод але лікар Салюков А.О. наполіг , що треба почекати пів року , так як у клініці в преорітеті здоров’я пацієнта та результат . Ну і звичайно в них гарний сервіс та відношення .
15 жовтня '23 г.
Ірина
Хочу подякувати всьому персоналу клініки Вже на етапі діагностики було надано кваліфіковану діагностику Стільки часу і уваги мені ніколи не приділяли Після діагностику і за тиждень пішла на Smile В результаті я вже 3 день бачу із 120% зору. Шкодую лише, що не зробила раніше
08 листопада '23 г.
Психолог, Психотерапевт
Спеціаліст займається лікуванням неврозів і фобій, допомагає впоратися з тривожністю і необгрунтованими страхами. Здійснює терапію за допомогою сеансів психотерапії. У своїй діяльності використовує як традиційні, так і сучасні методики. Публікує наукові праці в спеціалізованих виданнях, бере участь в конференціях і семінарах.
Консультація 1500 (онлайн та офлайн)
Офтальмолог, Рефракційний хірург
Лікар спеціалізується на лазерній корекції зору (ReLEx SMILE, FemtoLASIK, LASIK, PRK, LASEK, PresbyMax). Лікує астигматизм, гіперметропію, кератит, кератоконус, короткозорість та далекозорість. Виконує хірургічні втручання на органах зору. Приймає пацієнтів з катарактою та глаукомою.
Консультація від - 1200 грн
Офтальмолог-ретинолога, лазерний хірург
Доктор займається діагностикою та терапією хвороб сітківки ока. Також лікує короткозорість, далекозорість, глаукому, катаракту, астигматизм. Виконує лазерну коагуляцію сітківки та інтравітреальні ін'єкції. Здійснює консультативний прийом.
Офтальмолог, хірург-офтальмолог, онкоофтальмолог
Леся Олександрівна лікар офтальмолог-хірург, онкоофтальмолог вищої категорії, лікує дорослих та дітей. Спеціалізується на онкологічних захворюваннях очей, естетичних та реконструктивних операціях на повіках, очному яблуку, орбіті, лікуванні косоокості. Проводить зондування слізних шляхів. Володіє усіма сучасними методами діагностики та лікування. Лікує інфекційні  та запальні процеси очей, порушення рефракції та акомодації.
Консультація від - 1200 грн
Офтальмолог-ретинолог, лазерний хірург
Спеціалізується з офтальмології, зокрема на ретинологій. Лікує захворювання сітківки дистрофічного характеру, судинні патології сітківки, хоріоретиніт, ретіноптію різної етіології. Проводить лазерне лікування органів зору.
Офтальмолог, Офтальмохірург
Рефракційних хірург, Окулопластичний хірург. Виконує усі різновиди лазерної зору, (Lasik, Lasek, Streamlight, PRK), та широкий спектр лікувальної та естетичної хірургії – верхню та нижню блефаропластику, хірургічне лікування птозу, ентропіону, ектропіону, птерігіуму, видалення новоутворень поверхні ока; проводить лазерне лікування патології сітківки та глаукоми, YAG – лазерні втручання.
Консультація 800/1250 грн.
Онкогінеколог, гінеколог, онкохірург
Лікар онкогінеколог вищої категорії, займається терапією інфекційних, запальних і інших хвороботворних процесів в репродуктивній системі. Спеціалізується на лікування жіночих онкопатології: пухлини матки, яєчників і ін.
Київ вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1 р.Подільський
Косметолог
Доктор Купцова Катерина Юріївна має першу категорію кваліфікації в області дерматовенерології. Також спеціалізується на косметології. Надає послуги дитячого дерматолога. Консультує, проводить огляд, ставить діагноз за допомогою сучасних методів дослідження. Займається видаленням шкірних новоутворень методами кріохірургії і радіохвиль. Також використовує лазер. Застосовує апаратні методи лікарської косметології, робить ін'єкції з метою омолодження. Крім того, виконує контурну пластику.
Офтальмолог, дитячий офтальмолог
Займається діагностикою та лікуванням зору в дорослих та дітей. Спеціалізується на захворюваннях переднього та заднього відрізків ока.
Консультація від 1200 грн
Проктолог, хірург
Лікар вищої категорії, спеціалізується на консервативному і хірургічному лікування проктологічних захворювань: геморою, гострого парапроктиту, екстрасфінктерних параректальних свищів, випадання прямої кишки, анальних тріщин, стенозу анального каналу, сфінктеропластіка, анального свербежу, видалення поліпів товстої кишки . Проводить аноскопію, фіброколоноскопії, ректороманоскопию і бере забір матеріалу для біопсії.