Сторінка 4. Лікарі в Києві (Шевченківський район)
Знайдено 844 лікаря
Лариса Побережная
В клініці Центр Ока я двічі оперувалася з-приводу катаракти і почуваюся дуже добре! Все просто прекрасно за що щиро дякую лікарю Карімлі Юнісу, хірургу Мартиненко Анатолію Борисовичу та всьому колективу клініки! Бажаю успіхів, благополуччя вам та вашим сім'ям!
19 квітня '23 г.
Роман Дзюба
"Відвідав сьогодні центр у звʼязку з погіршенням зору . Був на прийомі у Карімлі Юніса . Дуже сподобалось все від рецепції до каси (включно)))
Рекомендую всім!"
04 жовтня '23 г.
Циганенко Ольга Вікторівна
Пришла с жалобами на жжение глаз и ощущением песка в глазах. Каплями для расширения зрачка капать отказалась, так как есть противопоказания. В итоге из всевозможных тестов на узкий зрачок мне сделали только измерение остроты зрения и давления. На этом всё!!! Диагноз установлен нарушение мейбомиевых желез и синдром сухого глаза ( и то по предварительному диагнозу офтальмолога из поликлиники). Ну наверное при постановке такого диагноза нужно было сделать тест ширмера хотя бы. Ну наверное ваш доктор так не считает. Назначил курс аппаратного лечения, капли увлажняющие и антибиотик доксициклин. И забыл меня предупредить, что во время приёма этого антибиотика нельзя находиться на солнце. Я об этом узнала когда получила ожог на руке, ну спасибо хоть не на лице ( пришлось бы доктору оплачивать моё лечение). Очень надеюсь, что это единичные случаи в вашей клинике и другие врачи более компетентны.
10 вересня '23 г.
Євтєєва Єва Юріївна
Хочу щиро подякувати клініці «Центр-ока». Я звернулася з сильним болем в оці і мене одразу ж прийняли у святковий день. Персонал оглянув моє око якісним та сучасним обладнанням. А лікар Карімлі Юніс дуже швидко діагностував проблему (стороннє тіло в зіниці) і так само швидко вилучив причину болю. Далі чітко проконсультував мене. Я дуже рада, що відвідала клініку, адже там мені дійсно допомогли фахівці своєї справи!
29 серпня '23 г.
Нейрохірург, Вертебролог
Доктор спеціалізується в галузі нейрохірургії і вертебрології. Лікує остеопороз і міжхребетні грижі. Проводить епідуральні блокади, черезшкірну вертебропластику і мікродискектомію. Приймає пацієнтів з болями в спині, шиї і попереку.
Офтальмолог, Офтальмохірург
Керівник хірургічного відділення Центру Ока, рефракційний хірург, провідний фахівець із діагностики та лікування короткозорості, далекозорості та астигматизму. Виконує усі різновиди лазерної зору, (Lasik, Lasek, Streamlight, PRK); проводить лазерне лікування патології сітківки та глаукоми, YAG – лазерні втручання
Офтальмолог, Рефракційний хірург
Лікар спеціалізується на лазерній корекції зору (ReLEx SMILE, FemtoLASIK, LASIK, PRK, LASEK, PresbyMax). Лікує астигматизм, гіперметропію, кератит, кератоконус, короткозорість та далекозорість. Виконує хірургічні втручання на органах зору. Приймає пацієнтів з катарактою та глаукомою.
Консультація від - 1200 грн
Лікар ультразвукової діагностики
Лиска Юрий Петрович
Ліска Юрій Петрович - лікар ультразвукової діагностики з багаторічним досвідом роботи, приймає пацієнтів в "Оксфорд Медікал" на вул. Глибочицька, 40X. Спеціалізується на проведенні УЗД різних органів, включно з черевною порожниною, нирками, щитоподібною залозою, серцево-судинною системою та органами малого таза. Юрій Петрович відомий своїм уважним підходом і точністю діагностики. Запишіться на прийом, щоб отримати якісне ультразвукове дослідження і професійну консультацію.
Психолог, Психотерапевт, Сексолог
Застосовує на практиці унікальну методику, яка створена шляхом інтеграції сучасних досягнень світової психотерапії з класичною психологією.
Методика надає можливість швидко, комфортно, легко і з задоволенням отримати необхідні зміни для себе і почерпнути життєві ресурси.Займається проблемами взаємин з партнером і оточуючими, негативного ставлення до себе і життя, низькою самооцінкою. Допоможе побудувати прекрасні відносини, полюбити, прийняти себе і життя, впоратися з любовною залежністю, втратою близьких і розставанням з улюбленими, важкими емоційними станами, депресією, страхами і панічними атаками, психосоматичними захворюваннями, зрозуміти сенс життя, відчути її повноту, безпеку і щастя. Допоможе розібратися в ситуації, прийняти вірне рішення і знайти потрібні ресурси, буде супроводжувати Вас, поки самостійно не почнете приймати рішення і насолоджуватися щасливим життям.
Консультація 2500/3500 грн.
Офтальмолог, Офтальмохірург
Провідний офтальмолог, окулопластичний хірург. Виконує широкий спектр лікувальної та естетичної хірургії– верхню та нижню блефаропластику, хірургічне лікування птозу, ентропіону, ектропіону, птерігіуму, видалення новоутворень поверхні ока; проводить лазерне лікування патології сітківки та глаукоми, YAG – лазерні втручання.
Офтальмолог, офтальмохірург
Лікар проводить весь спектр хірургічних втручань, планових і екстрених, спрямованих на поліпшення якості зору. Виконує хірургічне та лазерне лікування катаракти і глаукоми. Приймає пацієнтів з раптовим розладом зору, порушенням зорового сприйняття і сльозотечею.
Проктолог, хірург
Лікар-хірург, проктолог, проводить оперативні втручання, за допомогою сучасного обладнання. Провела багато операцій з видалення поліпів, новоутворень аноректальної області, анальних тріщин за допомогою лазерної та радіохвильової хірургії.
Трихолог, Дерматолог
Лікар займається комплексним лікуванням патологій шкіри і волосся у дорослих і дітей. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи і дерматоскопію. Успішно лікує грибкові та паразитарні ураження шкіри, вірусні та інфекційні ураження. Приймає пацієнтів з екземою, дерматитом, псоріазом і вугрової хворобою.
Консультація від 939
Дерматовенеролог, дерматолог, дитячий дерматолог, трихолог, косметолог
Катерина Юріївна — лікар-дерматовенеролог, дерматолог, дитячий дерматолог, косметолог та трихолог. Приймає дітей від народження та дорослих. Діагностує і проводить комплексне лікування захворювань волосся, шкіри, нігтів. Займається видаленням новоутворень шкіри за допомогою лазера, застосовує методики кріохірургії, радіохвильової хірургії. Володіє апаратними, ін’єкційними методами терапії в області лікарської косметології.