Сторінка 5. Психологи в Києві
294 відгука
Наталья
После стресса моя сестра стала неуверенная в себе. Мама решила показать ее врачу. Наталья Автандиловна провела курс бесед с сестрой. Ей сейчас намного лучше. Огромное спасибо
Дарина
Щиро дякуємо Валентині Вікторівні за вчасно надану допомогу. Вона справжній професіонал!
06 вересня '16 г.
Петр
У меня были строгие родители, воспитывали в повиновении и строгости. С тех пор я вырос стеснительным и неуверенным. Мне очень тяжело строить свои отношения в коллективе. Посоветовали обратиться за помощью к психологу. Несколько месяцев со мной работал специалист, я тоже продожаю саморазвиваться. Есть положительные сдвиги. Думаю. что с таким специалистом, как Мазур Олеся Петровна у меня все получиться.
20 грудня '16 г.
Вениамин
После смерти лучшего друга ушел в себя. Ни друзья, ни родители не смогли меня отвлечь от дурных мыслей. Только благодаря квалифицированной помощи психолога Олеси Петровны Мазур я победил депрессию и сейчас веду активный образ жизни.
Мирослава
Спасибо за профессиональную помощь в подготовке к родам!
01 вересня '16 г.
Людмила
Очень отзывчивый специалист, консультировала нас с мужем.
17 жовтня '16 г.
Дитячий психолог
Бондаренко Тамара Алексеевна
Михальчук Марина Анатольевна
Практичний психолог
Лысюк Анна Леонидовна
Спеціаліст займається лікуванням психосоматичних розладів. Приймає пацієнтів з легкими депресивними станами. Працює з деструктивними емоційними станами. Спеціалізується на дитячій та сімейній психології.
Невропатолог
Синельник Ирина Сергеевна
Олейник Татьяна Владимировна
Психолог, Сексолог, Сімейний психолог
Доктор Вернигор Ольга Сергіївна спеціаліст другої категорії, надає послуги сімейного психолога, сексолога. Займається лікуванням депресії, тривожності, нервозності, різних фобій, безсоння. Працює з сімейними парами, дітьми, підлітками. Вирішує сексуальні проблеми, допомагає справлятися з втратами пам'яті, стресами, придушення, гноблення, невдоволенням собою, неконтролюючих емоціями, агресивністю, дратівливістю.
Практичний психолог
Иванюк Елена Васильевна
Лікар спеціалізується на виявленні та лікуванні психічних захворювань. Консультує з питань грудного вигодовування, догляду за дітьми, когнітивного розвитку дитини та виховання дітей. Приймає пацієнтів з панічними атаками, невпевненістю в собі, постковидним синдромом, підвищеною тривожністю та фобіями.
Психолог
Анчаков Руслан Романович