Сторінка 58. Лікарі в Києві (Печерський район)

Ярослава
Просто відмінний фахівець. Потрібно було пролікувати хворі ясна. Роман Геннадійович зробив це швидко, ефективно та за розумною ціною. Дуже задоволена його роботою. Побільше б таких спеціалістів. Рекомендую! Якщо що, буду звертатися.
Иван М.
Одного ранку, під час чистки зубів, я помітила що один з них підозріло хитається, та ясна навколо нього набрякли та кровоточили. Одразу звернулася за допомогою до Романа Геннадійовича. Спеціаліст огляну мене, зробив висновки, та успішно пролікував мені зуби. Результатом задоволена!
Алина и Тарас
Скептически отнеслись к идее такой не совсем традиционной медицины, но делать нечего - другие способы уже не помогали. Лечение оказалось весьма эффекктивным, благодарим
08 серпня '16 г.
Карина
Получила хорошую длительную консультацию.
01 вересня '16 г.
Лікар спеціалізується на діагностиці та комплексному лікуванні захворювань зубів та ясен. Виконує видалення зубного каменю, лазерне відбілювання зубів. Займається знімним протезуванням зубів. Лікує всі види карієсу, пульпіт, стоматит, гінгівіт, пародонтоз, пародонтит та інші патології.
Психотерапевт, Рефлексотерапевт, Психіатр
Доктор Шавлукевич Ната Ярославівна спеціалізується в області психіатрії, голкорефлексотерапії, гомеопатії. Має вищу категорію кваліфікації. Займається лікуванням розладів нервової системи, обсесивно-компульсивних і депресивних проявів, вікових змін в психіці. Діагностує різні залежності. В роботі застосовує техніку психотерапії, голковколювання, лікарські трави.
Київ вул. Кіквідзе, 28а м.Звіринецька102м.Видубичі2013
Лікар-невропатолог, займається діагностикою та лікуванням пошкоджень ЦНС і ПНС. В роботі використовує методи реоенцефалографія і електроенцефалографії, на підставі яких визначає наявність захворювання і призначає відповідне лікування.
Сімейний лікар, кардіолог, гастроентеролог
Лікар-терапевт, спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань кардіологічного і гастроентерологічного профілів. Веде консультативний прийом, здійснює загальний огляд пацієнта, обстежує травну і серцево-судинну систему методів функціональної діагностики, пише висновок і становить схему лікування. Займається терапією неускладнених форм таких недуг, як ішемічна хвороба серця, гастрити, вегето-судинна дистонія, камені в жовчному міхурі, отруєння.
Київ вул. Ділова, 5 Б, пов. 2, оф. 205 м.Олімпійська1540
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Лікар УЗД
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-07-01
Проктолог, хірург, торакальний хірург
Кардіолог, УЗД-фахівець, лікар функціональної діагностики
Галина Миколаївна - лікар-кардіолог вищої категорії. Має досвід роботи понад 35 років. Також має спеціалізацію УЗД-фахівця та функціональної діагностики з досвідом роботи більше 10 років. Володіє сучасними методиками діагностики та лікування серцево-судинних захворювань, успішно застосовує їх у щоденній практиці. Проводить зняття та розшифровку ЕКГ, ЕХО-кардіографії, велоергометрії, холтерівського моніторування серцевої діяльності. Призначає сучасні схеми лікування, тривалий час спостерігає пацієнтів з хронічною патологією. На високому практичному рівні виконує УЗД судин, сердця, щитоподібної залози, органів черевної порожнини та заочеревинного простору. Проводить УЗД обстеження для дітей від 5 років.
Дерматовенеролог, косметолог, трихолог, дитячий дерматовенеролог