Сторінка 50. Приватні лікарі в Києві

Інга
Коли я почула діагноз, найбільше хвилювалася не лише через саму хворобу, а й через майбутню операцію. В мене виявили злоякісне утворення - базаліому. Зараз можу сказати, що мої страхи були марними. Видалення проводили методом Mohs. Лікар онкохірург Кізуб Юрій Анатолійович дуже спокійно пояснював як проходитиме процедура і чому саме цей метод дає найкращий результат. Під час операції почувалася комфортно, постійно відчувала турботу та підтримку медичного персоналу. Найбільше вразило те, наскільки уважно ставляться до кожної деталі. Було відчуття, що головне для лікаря не просто провести операцію, а зробити все максимально якісно та зберегти здорові тканини. Після процедури отримала детальні рекомендації, загоєння проходить добре, а рубець набагато менший, ніж я очікувала. Вдячна лікарю Юрію Анатолійовичу та всій команді SENSAVI за професіоналізм, людяність і спокій, який ви даруєте пацієнтам у непростий момент.
22 липня '26 г.
Таращенко Людмила Іванівна
Вдячна лікарю онкохірургу, Мос-хірургу - Кізуб Юрію Анатолійовичу. Робила операцію з приводу видалення базаліоми на повіці за методом MOHS в клініці SENSAVI на м. Позняки. Окремо хочу відмітити уважне ставлення лікаря, делікатний шов після видалення досить великої пухлини в складній і делікатній зоні. Всі перев'язки, які мені робили медсестри в клініці були безкоштовні, Вартість самої Mohs-операції в цій клініці мені озвучили дешевше, ніж в попередніх місцях, де я консультувалась. Вартість і стала критерієм мого вибору. Тому, в кого є така ж проблема, я щиро рекомендую лікаря з золотими руками Кізуб Юрія Анатолійовича і клініку з уважним персоналом SENSAVI
25 травня '26 г.
Юлія
Уважний лікар. Все пояснив доступно та зрозуміло.
12 грудня '24 г.
Хірург, онкохірург, онкогінеколог, мамолог
Роман Олегович — висококваліфікований лікар-хірург, онкохірург, онкогінеколог, торакальний хірург, мамолог із багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці, профілактиці та оперативному лікуванні гострих і хронічних захворювань у галузі гінекології, мамології та загальної хірургії, зокрема займається хірургічним лікуванням доброякісних і злоякісних новоутворень. У своїй практиці застосовує сучасні методи консервативного та оперативного лікування, включаючи малоінвазивні методики, що дозволяють зменшити післяопераційний дискомфорт і скоротити період реабілітації.
Консультація 1200/1500 грн.
Хірург, хірург-онколог
Юрій Анатолійович - кваліфікований лікар-хірург, онкохірург з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на оперативному лікуванні доброякісних та злоякісних утворень людського організму. Застосовує сучасні методи консервативного та оперативного лікування, включаючи малоінвазивні техніки, спрямовані на мінімізацію дискомфорту та скорочення періоду реабілітації. Сертифікований Mohs-хірург, видалення злоякісних утворень шкіри методом Mohs
Інга
22 липня '26р.
Акушер-гінеколог, мамолог
Здійснює амбулаторний прийом, консультує пацієнток із клімактеричними розладами. Проводить діагностику та лікування патологій шийки матки, порушень менструального циклу, діагностику та лікування запальних процесів, займається естетичною гінекологієюю.
Консультація від 1200
Невролог, психіатр
Лікар консультує при болю в спині, головному болю, запамороченні, онімінні й слабкості в кінцівках, тунельних синдромах і треморі. Працює з розладами сну, тривожними й депресивними станами, панічними атаками, РДУГ, ПТСР та когнітивними порушеннями. Супроводжує пацієнтів після інсульту, травм і операцій на хребті та периферичних нервах.
Дитячий інфекціоніст, педіатр, УЗД-фахівець
Стоматолог-терапевт, стоматолог-гігієніст
Консультація безкоштовно
Кардіолог
Київ вул. Родини Крістерів, 18/6, ЖК Варшавський м.Нивким.Почайнам.Оболонь
Акушер-гінеколог, гінеколог, УЗД-спеціаліст
Юлія Дмитрівна займається діагностикою та лікуванням гінекологічних проблем. У тому числі спеціалізується на УЗД-діагностиці, супроводжує пацієнток для оперативного лікування при виявленні гінекологічної або онкогінекологічної патології. Лікує захворювання, що передаються статевим шляхом, патології шийки матки, проводить розтин абсцесу бартолінової залози
Стоматолог-терапевт, гігієніст
Лікар займається виявленням і терапією усіх видів карієсу, пломбуванням кореневих каналів і зубів, художньої реставрацією різної складності. Виконує протезування зубів, професійне чищення зубів за допомогою різних методик.