Сторінка 48. Приватні лікарі в Києві

Ірина
Чудовий уважний лікар.
Все було чудово, нам дуже сподобалося. У лікаря ми спостерігаємо давно. Спеціаліст завжди висловлює об'єктивну думку, дає хороші рекомендації та на що потрібно звернути увагу. Ми дуже задоволені. Неодмінно прийдемо ще! Будемо рекомендувати.
Мілана
Дуже уважний лікар, приємно було спілкуватися. Все показував, пояснював, навіщо і що мені потрібно, що робити далі. Дуже приємно було, що в кінці він запитав: «Які у Вас залишилися питання?» Незважаючи на те, що він зайнята людина. Дякую!
Маша
Наталья Юрьевна - отличный специалист, наблюдаемся у нее несколько лет. Нареканий на специалиста нет. Рекомендуем без сомнений.
Аллерголог, імунолог, сімейний лікар
Київ вул. Композитора Мейтуса, 5 р.Голосіївський
Ортопед, Травматолог
Діагностика та лікування ортопедичних захворювань, травм, захворювань хребта.
Хірург
Лікар займаєт ься лікуванням захворювань хірургічного профілю. Виконує лапароскопічну холецістостомію, герніопластику (видаленням грижі), холецістостомію, абдомінопластику. У роботі використовує сучасні методики. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Лікар спеціалізується на комплексному лікуванні неврологічних захворювань. Приймає пацієнтів із судинними патологіями головного мозку, головним болем, остеохондрозом, міжхребцевими грижами, радикулітом. Займається розшифруванням результатів КТ, МРТ, енцефалограм.
Нефролог, Терапевт
Педіатр
Чому я працюю лікарем? Здоровʼя для людини - найцінніше в житті!! А здоровʼя дитини для батьків – цінніше будь-яких скарбів. Тому я, як лікар-педіатр, прийшла в медицину, щоб допомагати батькам та їхнім дітям проживати найкращі та найцікавіші моменти життя без хвороб і зайвих турбот. Адже коли ти бачиш щасливим і здоровим своїх пацієнтів, ти сам відчуваєш себе щасливим, бо твоя робота принесла комусь значну користь.
Терапевт, сімейний лікар
Сімейний лікар загальної практики надає кваліфіковану лікувально-діагностичну допомогу в усіх випадках захворювань (ГРВІ та різні простудні захворювання, хвороби серцево-судинної системи і шлунково-кишкового тракту, неврологічні проблеми і т. д.). Визначає і застосовує об'єктивні методи обстеження
Дерматовенеролог, косметолог
Спеціаліст Сторожук Людмила Анатоліївна протягом 30 років ліквідує захворювання шкірних покривів і статевих органів. Дерматовенеролог вищої категорії. Здійснює ранню діагностику захворювань і призначає оптимальну схему терапії. Володіє навичками правильного впливу на шкірні покриви. Усуває зморшки і видимі дефекти. Повертає шкірі еластичність і пружність. Проводить хімічну очистку особи. На підставі типу шкірних покривів підбирає Догляду кошти для використання в домашніх умовах.
Київ вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 19 м.Мінська21м.Оболонь176м.Героїв Дніпра1410
Подолог
Лікар спеціалізується на виявленні та терапії захворювань стоп. Виконує класичний манікюр, апаратний манікюр, апаратний медичний педикюр. Проводить корекцію врослих нігтів, видалення мозолів і бородавок. Обробляє тріщини на п'ятах. Лікує гіперкератоз, дистрофію нігтя, мозолі, розшарування нігтів.
Ендокринолог, УЗД-фахівець
Юлія Іванівна – лікар-ендокринолог, дієтолог вищої кваліфікаційної категорії. Займається діагностикою та лікуванням пацієнтів із затримкою фізичного і статевого розвитку, лікуванням патологій щитовидної залози, вродженої дисфункції наднирників, ожирінням, метаболічним синдромом, істинним і хибним крипторхізмом і т.д.
Бровари вул. Симона Петлюри, 21 В (сек. Б)
Бровари вул. Сергія Москаленка, 41
Київ вул. Микільсько-слобідська, 4 В р.Дніпровський