Сторінка 490. Приватні лікарі в Києві

Лев
Була сьогодні на прийомі у цього лікаря. Хоча огляд був з профілактичною метою, фахівець, поставився до нього дуже уважно та з усією відповідальністю. Відчувається глибина знань і високий професіоналізм. Такими хотілося б бачити всіх наших лікарів.
Багира
Все дуже сподобалося, залишилася задоволена! Лікар дуже хороший фахівець, одразу зміг допомогти. Прийом був вчасний, не довелося чекати. Огляд детальний, та прискіпливий! Одним словом-чудовий спеціаліст! Звертайтесь, не пошкодуєте!
Ярик
Я давно наблюдаюсь у этого врача. Первый раз попал к нему с жуткой болью, с того времени систематически посещаю доктора для плановой чистки и осмотра зубов. Специалист все аккуратно и качественно делает, я ему полностью доверяю свою улыбку.
Хірург
Лікар займається діагностикою та вивченням патологій, для лікування яких потрібне оперативне втручання різної складності. Використовуючи сучасні малотравматичні і традиційні методики, проводить локальні операції. Виконує видалення врослого нігтя, висічення анальної тріщини, лікує фурункульоз.
Лікар-стоматолог, проводить консультативний прийом пацієнтів, огляд ротової порожнини, лікування та видалення зубів. Володіє навичками дентальної імплантації, здійснює бюгельне і незнімне протезування. Відвідує курси підвищення кваліфікації, тематичні конференції, удосконалює навички роботи.
Кардіолог
Київ вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 19 м.Мінська21м.Оболонь176м.Героїв Дніпра1410
Дієтолог
Лікар займається складанням збалансованого раціону харчування для дітей. Спеціалізується на корекції маси тіла за рахунок підбору дієти. Здійснює ведення пацієнтів з різними патологіями травної системи. Лікує ожиріння, метаболічний синдром та порушення вуглеводного обміну.
Консультація 1800/1200 грн.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Київ пр-т Берестейський (Перемоги), 119/121, 4 корпус 9 поверх м.Житомирська32м.Святошин247м.Академмістечко236
Сімейний лікар
Київ вул. Композитора Мейтуса, 5 р.Голосіївський
Лікар фізичної та реабілітаційної медицини, лікар зі спортивної медицини, лікар ультразвукової діагностики
Сімейний лікар
Лікар-спеціаліст з загальної практики-сімейної медицини. Здійснює динамічне спостереження за станом здоров'я кожного члена сім'ї з проведенням необхідного обстеження і оздоровлення за індивідуальним планом. Організовує у разі потреби консультації інших спеціалістів і госпіталізацію пацієнтів. Проводить профілактичну роботу по виявленню ранніх та прихованих форм захворювання і факторів ризику, імунопрофілактику захворювань, експертизу тимчасової втрати працездатності пацієнтів. Надає первинну медичну допомогу дитячому та дорослому населенню. Займається профілактикою та лікуванням хвороб. Приймає активну участь в науково-практичних конференціях, майстер-класах, тренінгах. Має досвід роботи у галузі лікувальної справи.