Шимків Оксана Дмитрівна
- Лікування неврозів
- Лікування панічних атак
- Лікування тривожності і нервозності
- Лікування депресії
- 1994-2000 рр. – Буковинська державна медична академія.
- 2000-2001 рр – Інтернатура за спеціальністю «Неврологія» на базі неврологічного відділення Ковельського міського ТМО Волинської обл. та на базі кафедри неврології Буковинської державної медичної академії
- 2001-2003 рр. – Клінічна ординатура за спеціальністю «Неврологія» на базі кафедри нервових хвороб, психіатрії та мдичної психології ім. Савенка С.М. Буковинської державної медичної академії
- 2006 р. – ПАЦ (передатестаційний цикл) з неврології, Національна медична академія післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика
- 2007р – ТУ (тематичне удосконалення) по неврології, Національна медична академія післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика
- 2011р. – ПАЦ (передатестаційний цикл) з неврології, Національна медична академія післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика
- 2011 р. – цикл спеціалізації з“ Організації і управління охороною здоров’я” Національна медична академія післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика
- 2013р – ТУ (тематичне удосконалення) по неврології, Національна медична академія післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика
- 2013р. – ТУ (тематичне удосконалення) з“ Організації і управління охороною здоров’я” Національна медична академія післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика
- 2013р . -ТУ (тематичне удосконалення) по неврології, Національна медична академія післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика
- 2014р – ТУ (тематичне удосконалення) з“ Організації і управління охороною здоров’я” Національна медична академія післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика
- 2015р. – ТУ (тематичне удосконалення) з“ Організації і управління охороною здоров’я” Національна медична академія післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика
- 2015р – ТУ (тематичне удосконалення) з“ Організації і управління охороною здоров’я” Національна медична академія післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика
- 2016р. – ПАЦ (передатестаційний цикл) з неврології, Національна медична академія післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика
- 2017р – ТУ (тематичне удосконалення) з“ Організації і управління охороною здоров’я” Національний медичний університет ім. О.О.Богомольця Інститут післядипломної освіти Кафедра менеджменту охорони здоров’я
- 2020 р. – ТУ (тематичне удосконалення) з“ Організації і управління охороною здоров’я” Національний медичний університет ім. О.О.Богомольця Інститут післядипломної освіти Кафедра менеджменту охорони здоров’я
- 2021р. – ТУ (тематичне удосконалення) з“ Організації і управління охороною здоров’я” Національний медичний університет ім. О.О.Богомольця Інститут післядипломної освіти Кафедра менеджменту охорони здоров’я
Лікар-невролог надає послуги
- Сучасні методи діагностики та лікування гострих і хронічних захворювань ✓центральної нервової системи
- Лікування вегетативної та периферичної нервової системи
- Реабілітація в неврології
- Міозит
- Остеохондроз
- Грижі хребта
- Тривожно-депресивні розлади
- Наслідки захворювань і травм нервової системи
Схожі спеціалісти:
Невропатолог, лікар функціональної діагностики