Сторінка 377. Приватні лікарі в Києві
Знайдено 4702 лікаря
4 відгука
Марина Н.
Була сьогодні на прийомі: все пройшло досить легко і комфортно. Спеціаліст зуміла пояснити все лаконічно: з твердою впевненістю можу стверджувати, що компетентна у своїй справі. Побільше б таких відкритих і чуйних лікарів! Рекомендую!
Володя
Лікар сподобався саме тим, що дуже зрозуміло мені все розповіла і пояснила яка у мене проблема. Була у лікаря перший раз, і залишилася у захваті від роботи фахівця. Цього спеціаліста, мені рекомендували пацієнти, які вже були у лікаря.
21.04.2017
Я бувала у багатьох дерматологів, якщо їх можна так назвати, але результат мене не задовільняв. Олеся підійшла до моїх проблем з розумінням, розповіла чому у мене не було ефекту від тих чи інших процедур, що для мене підійде, що в пріоритеті, і що потрібно робити. Дякую!
Світлана
Приємно порадувало якість сервісу клініки, та професіоналізм лікаря. Все було чітко, якісно, та без затрат часу. Процедури дійсно ефективні, результати помітні одразу. В подальшому звертатися буду тільки до цього фахівця!
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар займається діагностикою та лікуванням гінекологічних хвороб. Виконує кольпоскопію, ультразвукове дослідження органів малого таза і черевної порожнини, молочних залоз і щитовидної залози. Проводить радіохвильове лікування ерозії шийки матки. Приймає пацієнток з передменструальний синдром, молочницею, ендометріоз і клімактеричним синдромом.
Дерматолог
Лікар спеціалізується на лікуванні грибкових уражень шкірних покривів, викликаних різними збудниками. Проводить терапію дерматиту, екземи, кропив'янки. Спеціалізується на терапії нейродермітів, герпесу, позбавляючи, запальні і соматичних захворювань. Розробляє індивідуальні схеми лікування.
Лікар займається діагностикою та терапією захворювань зубів і ясен. Виконує чистку зубів ультразвуком та методом Air Flow. Лікує пародонтит, всі види карієсу, пародонтоз, стоматит, гінгівіт та пульпіт. Консультує з приводу вибору зубних паст та правильної гігієни ротової порожнини. Бере активну участь в конференціях та майстер-класах.
Лікар займається виявленням та лікуванням захворювань зубів та ясен. Для уточнення діагнозу призначає КТ щелепи, рентгенографію. Лікує карієс, пульпіт і періодонтит, ставить пломби. Працює з кореневими каналами зуба. Виконує лазерне відбілювання зубів, видалення зубного каменю. Проводить протезування знімними конструкціями.
Стоматолог-терапевт, пародонтолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням пародонтиту, а також інших захворювань зубів. Проводить зняття м'яких та твердих зубних відкладень різними методами. Виконує відбілювання зубів. Спеціалізується на художній реставрації зубів та лікуванні некаріозних уражень ротової порожнини.
Лікар спеціалізується на виявленні, профілактиці та лікуванні захворювань зубів та ясен. Займається художньою реставрацією зубів. Лікує та пломбує кореневі канали зуба. Приймає пацієнтів з карієсом, пародонтитом, пародонтозом, пульпітом та стоматитом. При необхідності призначає додаткові дослідження (локальний рентген, КТ щелепи або ортопантомограму).
Київ
пр. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 24, секція 10
м.Мінська165м.Оболонь237м.Героїв Дніпра288
Сімейний лікар
У компетенції лікаря консультація, лікування та профілактика захворювань у дорослих і дітей; лікування захворювань внутрішніх органів; лікування інфекційних захворювань у дорослих і дітей.
Лікар спеціалізується на лікуванні карієсу, пульпіту, стоматиту, пародонтиту, пародонтозу. Займається художньою реставрацією зубів, відбілюванням зубів. Виконує типове та атипове видалення зубів. Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Гінеколог, УЗД-фахівець
Гінеколог Юрченко Ірина Олександрівна спеціалізується на дослідженні та лікуванні захворювань, що протікають в жіночій статевій системі. Надає всю необхідну консультацію щодо стану здоров'я жінки, можливих відхилень і способів по їх усуненню. Бере мазки на виявлення онко-захворювань і інших пухлин. Проводить лікування запальних захворювань, міоми матки, ольпіта, ендометриту, ендометріозу. Спеціалізується на проведенні УЗД матки. Спостерігає вагітних і робить УЗД на всіх термінах вагітності. Лікує генітальний герпес сучасними методами.
Психотерапевт, Рефлексотерапевт, Психіатр
Доктор Шавлукевич Ната Ярославівна спеціалізується в області психіатрії, голкорефлексотерапії, гомеопатії. Має вищу категорію кваліфікації. Займається лікуванням розладів нервової системи, обсесивно-компульсивних і депресивних проявів, вікових змін в психіці. Діагностує різні залежності. В роботі застосовує техніку психотерапії, голковколювання, лікарські трави.