Сторінка 221. Приватні лікарі в Києві
Офтальмолог, дитячий офтальмолог
Гаврилюк Нина Анатольевна
Кардіолог, лікар загальної практики
Топчий Алина Владимировна
Є співавтором більше 12 наукових статей в фахових журналах.
Бондарчук Алена Владимировна
Нефролог, терапевт
Гончар Маргарита Васильевна
Алерголог, генетик, імунолог
Сидоренко Евгения Валентиновна
Кардіолог
Коломай Наталья Валерьевна
Чому я працюю лікарем?
Я люблю допомагати іншим і рада коли моя допомога приносить користь пацієнтам.
Лікар-отоларинголог, займається проведенням консультацій та оглядів, постановкою діагнозу, призначенням та контролем лікування при захворюваннях вуха, горла та носа різної етіології. Надає послуги промивання носових пазух та піднебінних мигдаликів. Лікує інфекції та запалення. Видаляє сторонні предмети з вух та носа.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-07-09
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Говоруха Юлія Володимирівна - акушер-гінеколог, фахівець з ультразвукової діагностики. Досвід роботи 5 років. Спеціалізується на патологіях шийки матки, проводить первинні огляди. Веде вагітність, відповідає на питання, приймає в консультативному режимі. Розробляє індивідуальні схеми терапії при порушеннях з боку репродуктивної системи. Проводить діагностичні заходи і нескладні втручання із застосуванням сучасних методик. Перериває небажану вагітність.
Спеціалізується на лікуванні будь-яких неврологічних захворювань. Проте найбільшою зоною інтересу є лікування захворювань периферичної нервової системи, рухових розладів, больових синдромів (включаючи різні типи головного болю), деменції, головокружінь, ведення пацієнтів після інсульту. Лікар володіє сучасними методами діагностики, як проведення електронейроміографії та застосовує у своїй практиці ботулінічний токсин для лікування неврологічних захворювань.
09 червеня '25р.
Лікар Суліма Олександра Володимирівна Олександра Володимирівна гарний лікар. Вона дуже професійно до нас віднеслась тому, що у нас не простий діагноз. Приділила багато...
Педіатр
Доктор Войтович Тамара Олександрівна спеціаліст вищої категорії. Надає послуги педіатра. Доктор проводить спостереження за фізичними показаннями і ступенем розвитку малюка. Спеціалізується на діагностиці порушень в роботі різних систем органів у дитини, лікування інфекційних та вірусних захворювань. Надає послуги лікування алергічних проявів, хронічних захворювань, харчових отруєнь.
Київ
м. Вишгород, пр-т Шевченка, 9