Київ,
Н: 09:00-18:00
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
Спеціалізована клініка "Гомеопатичний центр ім. Дем'яна Попова" почав функціонувати в 1990 році. Центр надає лікувальні послуги як дорослим, так і дітям. В установі прийом ведуть висококваліфіковані лікарі, щомісяця проходять наукові конференції, фахівці регулярно їздять за кордон, а на курси і семінари центру приїжджають фахівці з багатьох країн ближнього і далекого зарубіжжя.
Послуги, що надаються в гомеопатичному центрі:
- огляд профільним фахівцем (гомеопатом, терапевтом, педіатром);
- лікування гінекологічних, урологічних, кардіологічних і неврологічних патологій;
- терапія при алергіях і ендокринологічних проблемах;
- психотерапевтична допомога;
- лікування ортопедичних патологій;
- терапія при дерматологічних проблемах.
Переваги центру - індивідуальний підхід, безпечні методики, дбайливе ставлення до пацієнта і його проблем.
Місцезнаходження клініки - вул. Рогнідинська, 3 (ст. Метро Палац Спорту, Площа Льва Толстого).
- Ціни на послуги
- Відгуки
Гомеопатичний центр ім. Дем'яна Попова, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- Первинна консультація гомеопата
- Гомеопатичне лікування (гомеопатія)
- Консультація сімейного та дитячого психолога
- Консультація психолога
- Консультація психотерапевта 1 годину
Відгуки та оцінки клініки
Катерина
12 липня '20р.
, лікар Богачук Александр Петрович
Очень рекомендую. Александр Петрович действительно врач от Бога. Помог мне справиться с проблемами в легких и легко проходить менопаузу.
26 січня '19р.
, лікар Васюта Зинаида Васильевна
Очень хороший доктор, грамотный специалист и душевный человек, рядом с ней находясь чувствуешь тепло и мудрость, буквально “вытянула” в 2015, меня с антибиотиков, бронхиты и пневмонии отошли от меня , премного БлагоДарю Вас Зинаида Васильевна!
Наталия
08 травня '18р.
, лікар Богачук Александр Петрович
Очень грамотный и тактичный доктор.Рекомендую.
Наталя
09 лютого '18р.
Багато років наша сім‘я під мудрим і турботливим крилом лікаря Богачука Олександра Петровича вдячно почувається здоровою, він навчив мене знімати такі складні процеси як набряк Квінке у дитини, бронхоспазми та високу температуру за лічені хвилини, за що ніяких слів вдячності не буде достатньо. Також фантастично дієва підтримка організму в період вагітності і післяпологове відновлення, можу перераховувати безкінечно. Низький уклін!
Артем
27 лютого '17р.
, лікар Попов Демьян Владимирович
Дома возник семейный конфликт с женой. Самостоятельно разобраться в своих отношениях не получилось, обратились к Демьяну Владимировичу. Предложил лечение с использованием гомеопатических препаратов и назначил групповые консультации. В результате мы с женой помирились. Очень благодарны доктору Попову.
Надежда
05 лютого '17р.
, лікар Попова Татьяна Демьяновна
К Поповой обычно идут те, кто потерял всякую веру на выздоровление, и когда другие врачи разводят руками. Никогда не воспринимала гомеопатию как должное, ровно до тех пор, как познакомилась с Татьяной Демьяновной. Она справляется с любой болезнью за считаное время. Я могу ей всецело доверить свое здоровье, и здоровье своих близких.
Дарья Олеговна
16 листопада '16р.
, лікар Шпонько Юлия Владимировна
С детьми ладит, лечение провела образцово
Маша
09 листопада '16р.
, лікар Рубанистая Марина Евгеньевна
Лечит качественно, лишнего не назначит
Александр
17 жовтня '16р.
, лікар Рубанистая Марина Евгеньевна
Душевный, хороший доктор. Назначенное лечение помогло.
Светлана
02 жовтня '16р.
, лікар Попова Татьяна Демьяновна
Невероятной души человек и специалист. Уделила много времени, все расспросила, дала много дельных советов.
Дмитрий
21 вересня '16р.
, лікар Попов Демьян Владимирович
Не первый раз хочу. Специалист высокого уровня. Советую.
Таня
10 вересня '16р.
, лікар Богачук Александр Петрович
Рекомендую без тени сомнения, никаких нареканий к работе
Лида
07 вересня '16р.
, лікар Попова Татьяна Демьяновна
Специалист с большим жизненным и врачебным опытом, доверяю ей свое здоровье полностью
Вера
14 серпня '16р.
, лікар Васюта Зинаида Васильевна
Зинаида Васильевна уже не первый год наш врач. Опытный, знающий доктор!
Евгений
13 серпня '16р.
, лікар Шпонько Юлия Владимировна
Доктор внимательный нашёл особый подход.
Лиза
04 серпня '16р.
, лікар Вовчук Елена Викторовна
И друзьям всем советую и здесь тоже пишу: обращайтесь, если что не так, поможет однозначно! А консультироватся у нее одно удовольствие - очень доброжелательная, совершенно не злобная, каждому уделит максимум внимания и совет даст!
Алиса
14 липня '16р.
, лікар Колпакова Ирина Александровна
Мне понравилась врач, квалифицированная, ответила на все вопросы.
Любовь Ивановна
30 листопада '-1р.
, лікар Рубанистая Марина Евгеньевна
Выражаю свою глубокую признательность Марине Евгеньевне за доброе отношение, внимательность и большую помощь пожилому человеку. За то, что откликнулась, поддержала и дала хорошие советы. Сегодня такой врач - большая редкость. Большое спасибо!
Зверніть увагу на інші клініки:

Багатопрофільна клініка "Медичний центр імені доктора Геймана" займається лікуванням широкого спектру патологій людини. Провідне направлення установи - проктологія. Фахівці центру - провідні клініцисти, регулярні учасники Міжнародних наукових конференцій, що мають більш ніж 30-річний досвід лікарської практики.
Пн — Пт: 09:00-19:00

Спеціалізована установа "Клініка професора Феськова А. М." - це медичний центр, що займається репродуктології, оперативної гінекологією, веденням вагітності, естетичної медициною. У клініці приймають вузькі фахівці - терапевти, гінекологи, пластичні хірурги, урологи, дерматологи.
Пн — Пт: 08:30-17:00

Спеціалізований медичний центр "Клініка Доброго Доктора" займається веденням чоловічого і жіночого статевого здоров'я.
Пн — Пт: 08:00-20:00
Сб: 08:00-20:00 Н: 08:00-20:00

Клініка Astra Dent (Астра Дент) — це спеціалізований медичний центр, в якому проводиться лікування стоматологічних проблем. Фахівці клініки стажувалися за кордоном.
Пн — Пт: 09:00-21:00
Сб: 09:00-21:00 Н: 09:00-19:00