Сторінка 50. Лікарі в Києві (метро Осокорки)

Вадим
Очень хороший специалист. Был на приёме 18.02.2026г. по поводу лечения обострения подагры. Все рекомендации по делу и помогли. Рекомендую этого врача.
Вадим
Дитячий дерматовенеролог
1992 – 2000 рр. - педіатр в Дитячій поліклініці № 3 Шевченківського району міста Києва. 2000 – 2025 рр. - лікар дитячий дерматовенеролог “Консультативно-діагностичний центр” Шевченківського району м. Києва.
Ревматолог, терапевт
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Допомогаю жінкам піклуватись про своє здоров’ я на всіх етапах життя. Індивідуальний підхід сучасні методи, довіра та підтримка.
Сімейний лікар
Проктолог, хірург, торакальний хірург
Лікар-проктолог, торакальний хірург виконує хірургічні втручання різного рівня складності — від перев’язок і дренування до операцій при травмах грудної клітки. Проводить лікування геморою, гриж, ран, трофічних виразок і варикозної хвороби. Практикує сучасні малоінвазивні методики.
Акушер-гінеколог, мамолог
Лікар-акушер-гінеколог, мамолог займається профілактикою, діагностикою та лікуванням гінекологічних захворювань та патологій молочних залоз, включаючи міоми, кісти, поліпи, дисплазії та гормональні порушення. Спеціалізується на веденні вагітності, мамологічному обстеженні, лікуванні захворювань шийки матки та естетичної гінекології.
Педіатр
Лікар педіатр вищої категорії. Надає послуги з лікування пацієнтів дитячого віку, лікує захворювання органів дихання, травного тракту, надає консультативні послуги. Закінчила Київський медичний інститут.
Ортопед-травматолог, дитячий ортопед
Сімейний лікар
Київ вул. Левка Лук’яненка 21, корп.14 р.Оболонський
Ендоскопіст
Дмитро Володимирович - висококваліфікований лікар-ендоскопіст з багаторічним досвідом роботи. Надає послуги з діагностики органів та систем методом ендоскопії, проводить ендоскопічні маніпуляції, відеоезогастродуоденоскопію, відеоколоноскопію, уреазний тест на Helicobacter pylori, біопсію тощо