Сторінка 35. Лікарі в Києві (метро Осокорки)

Валя
Сподобалося! Була просто консультація. Лікар - дуже приємна жінка, конкретно сказала все (а не так, як буває у інших, що потрібно приходити багато разів на повторні консультації), відповіла на питання, що цікавили мене. Рекомендую!
Спортсмен
Консультація тривала близько години - лікар дуже докладно і дохідливо пояснила, що до чого. Відповіла на всі питання і в цілому була дуже доброзичлива і усміхнена. Процедури не болючі, що приємно здивувало. За потреби буду звертатися. Рекомендую!
Эрика
Лікар дуже уважно поставився до моєї проблеми, все пояснив, на всі мої запитання відповів. Передивився усі мої знімки, з головою вник в ситуацію. Будемо пробувати лікуватися і чекати результатів! Безперечно рекомендую, і прийду ще!
Софія
Відмінний лікар. Максимально уважне ставлення і високий рівень професіоналізму. Видалення зуба мудрості пройшло неймовірно швидко і взагалі без больових відчуттів. Чим була приємно здивована, адже в іншого спеціалісту було все так.
Стоматолог-хірург, ортопед
Лікар спеціалізується на лікуванні зубів і ясен хірургічними методами. Займається видаленням зубів, розміщенням зубних імплантів, виправленням вроджених дефектів. Приймає пацієнтів з кістами ротової порожнини. При необхідності призначає рентгенографію і КТ. В роботі використовує сучасні методики і техніки.
Стоматолог-гігієніст
Лікар спеціалізується на профілактиці стоматологічних захворювань. Виконує ряд маніпуляцій щодо запобігання карієсу: запечатування фісур і усунення нальоту за допомогою сучасних методик. Здійснює полірування зубів спеціальними пастами, покриття зубів фтористим лаком або гелем для зміцнення емалі.
Ендокринолог, терапевт, гастроентеролог
Лікар Кулікова Людмила Володимирівна проводить прийом, обстеження, діагностику та лікування пацієнтів, які страждають захворюваннями ендокринної системи, а також захворюваннями терапевтичного характеру. Ефективно підібрані нею схеми лікування допомагають позбутися від дисфункції гіпоталамуса і гіпофіза, захворювань щитовидної залози, цукрового діабету, ожиріння, захворювань наднирників, безпліддя і багато інших
Дерматолог-косметолог
Віта Анатоліївна-лікар дерматолог-косметолог, спеціалізується на доглядових процедурах, виконує чистки та пілінги, у тому числі для проблемної шкіри, проводить біоревіталізацію, мезотерапію, ботулінотерапію (Діспорт), плазмоліфтинг, лазерну епіляцію.
Імунолог, ДРТ-діагност, Сімейний лікар, Гінеколог
Гінеколог, дієтолог, терапевт, імунолог, діагност. Лікар вищої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук. Веде консультативні прийоми. Займається діагностикою та лікуванням запальних і інфекційних захворювань терапевтичного профілю, веде вагітність, проводить корекцію ваги, виконує ендоскопію. Доктор Гераскіна є членом Європейської Асоціації ендоскопічних хірургів.
Консультація от 300 грн.
Лікар сімейної практики, терапевт, кардіолог, гастроентеролог, спеціаліст УЗ-діагностики
Галина Юріївна спеціалізується в області сімейної медицини. Доктор проводить консультативний прийом, призначення обстежень і схем лікування, біоакупунктуру. Лікує ГРВІ, синусит, пневмонію, синусит, стенокардію, холецистит, бронхіт, гастродуоденіт, артеріальну гіпертензію, ішемічну хворобу серця та ін. Виконує запис і розшифровку ЕКГ, контроль результатів лікування і подальше ведення пацієнта згідно захворювання, УЗ діагностику органів черевної порожнини і нирок .
Флеболог, хірург
Лікар володіє всіма сучасними методами виявлення і терапії патологій судинної системи. Лікує атеросклероз, вроджені артеріовенозні мальформації, тромбоз і тромбофлебіт вен нижніх кінцівок, трофічні виразки, судинні зірочки і варикоз.
УЗД-фахівець
Лікар проводить діагностику захворювань за допомогою ультразвукового обладнання. Виконує УЗД наступних органів: селезінки, жовчного міхура, печінки та печінкових проток, сечовидільної системи, органів мошонки, лімфовузлів, молочних залоз, передміхурової залози (трансректально та абдомінально) та ін.
Консультація від 450 грн
Стоматолог, дитячий стоматолог
Доктор займається діагностикою та лікуванням стоматологічних захворювань. Лікує всі види карієсу і його ускладнення. Виконує пломбування кореневих каналів і відбілювання зубів. Проводить складне і атиповий видалення зубів. Приймає дорослих і дітей.
Консультація от 150 грн.