Лікарі отоларингологи в Києві (метро Осокорки)

Фільтр: (Знайдено 3 лікаря 6 відгуків) Сортування
Очень внимательный и профессиональный доктор! Очень довольна посещением!
ВАСИЛЬ
Супер лікар!!!
Егор
Внимательно и аккуратно провела продувание ушей. Эффект от процедуры я почувствовал сразу.
13 жовтня '19 г.
Я очень довольна работой доктора. Она мне открыла глаза на мое состояние, я ей очень благодарна.
06 листопада '19 г.
Спеціалізується на лікуванні дітей і дорослих, володіє сучасними методиками діагностики та терапії ЛОР-органів. Застосовує консервативні і хірургічні методи лікування вазомоторних ринітів, аденоїдів, поліпів, риносинуситов. Застосовує авторські методики медикаментозного лікування вазомоторного риніту і хронічного тонзиліту.
Київ вул. Княжий Затон, 9 м.Осокорки71м.Позняки98
Лікар Кушнір Антон Семенович займається діагностикою та лікуванням інфекційних і запальних захворювань вуха, горла та носа. Надає послуги консультування при синуситах і отитах. Оглядає і ставить діагноз. Коригує схеми лікування. Виконує риноскопию і промивання носових пазух. Видаляє сірчані пробки у дітей і дорослих.
Педіатр
Лікар педіатр першої категорії. Пріоритетні напрямки в роботі: діагностика та лікування різних захворювань у дітей; складання індивідуального графіка вакцинації; спостереження дітей першого року життя; патронаж новонароджених; консультування з грудного вигодовування.
Київ вул. Єлизавети Чавдар, 8 м.Осокорки1210м.Позняки174