Сторінка 3. Ортодонти в Києві
Наукова ступінь
Категорія
Veronica
Дуже хороший фахівець. Уже тривалий час носимо брекети, та принаймні раз на місяць відвідуємо цього спеціаліста. Все дуже подобається. лікар, справжній професіонал, який відповідально ставиться до своїх обов'язків. Рекомендую!
Татьяна Я.
У моєї доньки, не зовсім рівно ростуть зубки. Вирішила боротися з цією проблемою Звернулися до цього лікаря. Вона оглянула дитину, порадила поставити брекети. Уже помітні перші результати. Спеціалістом задоволена. Рекомендую.
Тимур
С тех пор , как познакомился с Наталией Витальевней, к другим зубным врачам ни ногой. Здесь меня всегда внимательно выслушают, найдут проблему, качественно окажут услуги. В результате я не трачу свои нервы и время на выяснение отношений, как у меня было с другими стоматологами. Рекомендую всем доктора Ивженко Н.В.
Вита
Спасибо за красивую улыбку!
29 жовтня '16 г.
Стоматолог-ортодонт
Доктор Івженко Наталія Віталіївна спеціалізується на ортодонтической стоматології. В роботі для діагностики використовує магнітно-резонансну томографію, міо-і аксіографія. Коригує прикус у дітей і дорослих пластинками, вирівнює зуби за допомогою брекетів. Також діагностує і лікує такі захворювання, як ретируватися і надкомплектні зуби. Складається в Асоціації стоматологів України, має членство і в Асоціації ортодонтів України.
Стоматолог-ортодонт
Ганна Олександрівна проводить лікування, впроваджуючи передові методи зміни прикусу, поліпшення функціонування зубів і щелеп, їх зовнішнього вигляду. Працює з усіма можливими системами брекетів: металеві, керамічні, сапфірові, самолігуючі. Проводить дитячий ортодонтичний прийом. Ортодонт встановлює брекет системи пацієнтам для вирівнювання прикусу.
Київ
пр. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 24, секція 10
м.Мінська165м.Оболонь237м.Героїв Дніпра288
Стоматолог-терапевт, ортодонт
Прохницкая Вита Олеговна
Ведучий ортодонт клініки, лікар вищої категорії. Проводить лікування та корекцію дефектів прикусу і зубного ряду, лікування брекет-системами у дітей і дорослих. Під час лікування використовує сучасні види незнімної ортодонтичної техніки.
Ортодонт
Тодорюк Андрей Васильевич
Лектор онлайн та офлайн курсів для ортодонтів. Власна ортодонтична клініка в м. Чернівці. Засновник найбільшої ортодонтичної онлайн школи для лікарів ортодонтів. Засновник лабораторії з 3 д друку елайнерів, науковець.
Консультація Безкоштовно
Коренюк Ксения Сергеевна
Лікар займається корекцією та усуненням аномалій зубощелепної системи. Виконує установку лінгвальних невидимих брекетів, установку керамічних та сапфірових брекетів. Здійснює прийом дорослих і дітей. Консультує з питань виправлення прикусу.
Стоматолог-ортопед, хірург, імплантолог
Савчук Игорь Юрьевич
Лікар спеціалізується на відновленні зубів та їх протезуванні. Виконує клаптеві операції, операції з видалення зубів, в тому числі зубів мудрості. Проводить пластику вуздечки верхньої губи. Займається імплантацією зубів.
Кальвари Екатерина Сергеевна
Чому я працюю лікарем?
Моя пристрасть до медицини та бажання допомагати людям визначили мій шлях у професії лікаря-ортодонта. Кожен день я маю можливість змінювати життя пацієнтів, даруючи їм не лише красиві усмішки, а й впевненість у собі.
Ортодонтія для мене – це більше ніж просто лікування зубів. Це мистецтво, яке поєднує в собі точність науки і тонкість людської чутливості. Моя мета – знайти індивідуальний підхід до кожного пацієнта, допомогти їм досягти ідеального вирівнювання зубів та забезпечити правильний прикус, що позитивно вплине на їх загальне самопочуття і якість життя.
Дитячий ортодонт, Ортодонт
Козюбра Яна Александровна
Кожевникова Виктория Дмитриевна
Стоматолог, ортодонт, стоматолог-ортодонт
Ленько Ірина Ігорівна – стоматолог-ортодонт в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Спеціалізується на виправленні неправильного прикусу та вирівнюванні зубного ряду у дітей і дорослих за допомогою різних видів брекет-систем, елайнерів, ретейнерів, трейнерів та дитячих пластинок для зубів. Проводить діагностику та лікування патологій прикусу у дітей та підлітків за допомогою різних видів ортодонтичних апаратів.
Консультація безкоштовно