Сторінка 3. Ортодонти в Києві
м. Поштова площа2810м.Тараса Шевченко85м.Контрактова площа105
Никитюк Алиса Викторовна
Козловская Екатерина Андреевна
Строганова Наталия Григоровна
Лікар-ортодонт з багаторічним досвідом, яка спеціалізується на виправленні прикусу та вирівнюванні зубів. Володіє сучасними методами ортодонтичного лікування, забезпечуючи естетичні та функціональні результати. Завдяки її індивідуальному підходу кожен пацієнт отримує комфортне і ефективне лікування, що гарантує здорову і красиву посмішку
Ортодонт
Лікар займається діагностикою, профілактикою та лікуванням відхилень, які пов'язані з неправильним положенням щелеп або зубів, порушенням прикусу. Допомагає пацієнтам з нерівним розташуванням зубів в ряду, функціональними порушеннями ротового дихання, ковтання. Спеціалізується на вирівнюванні зубів капами і брекет-системами.
Хірург-імплантолог, стоматолог-ортодонт, стоматолог
Сидоренко Дмитрий Юрьевич
Київ
житловий масив Чайки, вул. Печерська, 4 (Петропавлівська Борщагівка)
м. Академмістечком.Сирецьм. Берестейська
Ортодонт
З досвідом у сфері ортодонтії з 2015 року, Остап Формус не просто лікар-ортодонт. Він – справжній лідер думок, визнаний і шанований у світі стоматології. З жовтня 2021 року Остап Формус є лідером громадської думки компанії Ormco в Україні, а з 2020 року він є консультантом компанії INSPE по ортодонтичному напрямку.
Відомий своєю відданістю професії, Остап використовує новітні підходи у лікуванні та постійно підвищує свою кваліфікацію. Він не лише займається практикою, а й активно навчає та ділиться своїм досвідом з колегами по всьому світу. Його лекції та майстер-класи закордоном завжди збирають велику аудиторію, а його досвід і знання є натхненням для багатьох молодих спеціалістів.
Ортодонт
Доктор займається профілактикою патологій прикусу у дітей, протезуванням, установкою брекет-систем, виправленням нерівностей зубів за допомогою кап, ортодонтичним лікуванням і підготовкою до імплантації, протезування.
Кальвари Екатерина Сергеевна
Чому я працюю лікарем?
Моя пристрасть до медицини та бажання допомагати людям визначили мій шлях у професії лікаря-ортодонта. Кожен день я маю можливість змінювати життя пацієнтів, даруючи їм не лише красиві усмішки, а й впевненість у собі.
Ортодонтія для мене – це більше ніж просто лікування зубів. Це мистецтво, яке поєднує в собі точність науки і тонкість людської чутливості. Моя мета – знайти індивідуальний підхід до кожного пацієнта, допомогти їм досягти ідеального вирівнювання зубів та забезпечити правильний прикус, що позитивно вплине на їх загальне самопочуття і якість життя.