Сторінка 10. Онкологи в Києві

Люба
Чудовий спеціаліст у своії справі. До неї нас відправили випадково, коли вже нема до кого було звертатися. За це ми з чоловіком щіро вдячні, наша дитина почуває себе добре.
Я не знаю, что бы было, если бы мне в свое время не посоветовали обратиться к Стельмах. Болезнь у меня обнаружили коварную и варианты развития лечения могли быть плачевные. Анна Орестовна взялась мне помочь, и сейчас самое страшное позади, уже есть положительные сдвиги. Спасибо доктору!
Элеонора
Хотя образование было доброкачественное, все равно очень переживала - а этот врач не только вылечил, но и поддерживал на протяжении всей терапии. Побольше бы таких специалистов!
Консультировалась у врача по поводу миомы матки. Опытный и вежливый специалист
Наталя
Проходила діагностику грудей у Огородника. Чудовий лікар, має багато знань, кваліфікований. Рекомендую його усім знайомим жінкам, кому треба пройти перевірку.
Сергей
Обратился после долгого и безуспешного лечения у других специалистов. Врач помог справиться с проблемой. Спасибо!
Отоларинголог хірург-онколог, отоларинголог-онколог
Андрій Віталійович спеціалізується на отоларингології (у тому числі онкопатології ЛОР-органів). Веде прийом дорослих та дітей. Займається діагностикою та лікуванням запальних захворювань ЛОР-органів, злоякісних та доброякісних новоутворень. Проводить біопсію та видалення новоутворень ЛОР-органів, ендоскопічне дослідження ЛОР-органів, видалення сторонніх тіл із глотки, гортані, носа та зовнішнього слухового проходу, розкриття паратонзилярних абсцесів, гнійних фурункулів носа та слухового проходу, пункцію та ін. Виконує планову та невідкладну хірургічну допомогу в оториноларингології.
Київ вул. Юлії Здановської, 71 В м.Виставковий центр517
Ендокринолог, хірург, онкохірург
Київ вул. Володимира Брожка (колиш. Кіровоградська), 112/40 м.Деміївська308м.Васильківська2610м.Либідська507
Акушер-гінеколог, гінеколог-онколог, лікар УЗД
Оперуючий лікар-гінеколог із багаторічним клінічним досвідом, спеціалізується на сучасних методах оперативної гінекології, включаючи лапароскопічні та гістероскопічні втручання.
Ендокринолог, хірург-ендокринолог, онкохірург, онколог
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-08-24
Київ вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1 р.Подільський
Хірург, онколог
Лікар спеціалізується на лікуванні різноманітних хвороб хірургічними методами. Приймає пацієнтів з онкологічними патологіями, доброякісними новоутвореннями шкіри та м'яких тканин (фіброми, ліпоми, папіломи), гнійними захворюваннями шкіри та підшкірної клітковини (фурункули, абсцеси, флегмони).
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Консультація 1989 грн.
Уролог, онкохірург, УЗД-спеціаліст
Ярослав Валентинович - уролог, онкохірург, УЗД-спеціаліст, лікар з з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні гострих і хронічних захворювань в сфері урології та онкохірургії. Володіє глибокими знаннями в галузі онкології та хірургії, постійно вдосконалюючи свої навички та освоюючи новітні методики, включаючи роботизовані та малоінвазивні техніки
Онколог, онколог-мамолог
Діагностика та лікування онкологічних захворювань, проведення діагностичних та лікувальних процедур. В роботі використовує сучасні схеми лікування, відповідно до загальноприйнятих стандартів при онкологічних захворюваннях.
Київ просп. Берестейський, 65 Д м.Нивки
Дитячий гематолог-онколог
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Хірург-онколог, мамолог
Київ вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1 р.Подільський
Мамолог, онколог, хірург-онколог
Київ вул. Митрополита Андрея Шептицького, 10 м.Лівобережна72м.Дарниця1610м.Гідропарк265