Сторінка 10. Онкологи в Києві

7,0
Фільтр: (Знайдено 114 лікарів 218 відгуків) Сортування
Люба
Чудовий спеціаліст у своії справі. До неї нас відправили випадково, коли вже нема до кого було звертатися. За це ми з чоловіком щіро вдячні, наша дитина почуває себе добре.
Я не знаю, что бы было, если бы мне в свое время не посоветовали обратиться к Стельмах. Болезнь у меня обнаружили коварную и варианты развития лечения могли быть плачевные. Анна Орестовна взялась мне помочь, и сейчас самое страшное позади, уже есть положительные сдвиги. Спасибо доктору!
Элеонора
Хотя образование было доброкачественное, все равно очень переживала - а этот врач не только вылечил, но и поддерживал на протяжении всей терапии. Побольше бы таких специалистов!
Консультировалась у врача по поводу миомы матки. Опытный и вежливый специалист
Наталя
Проходила діагностику грудей у Огородника. Чудовий лікар, має багато знань, кваліфікований. Рекомендую його усім знайомим жінкам, кому треба пройти перевірку.
Сергей
Обратился после долгого и безуспешного лечения у других специалистов. Врач помог справиться с проблемой. Спасибо!
Мамолог, онкомамолог
Уролог, онколог
Онкогенетик
Лікар проводить онлайн консультації з питань спадкової схильності до онкологічних захворювань та персоніфікації їхньої терапії. Займається виявленням та персоніфікацією лікування раку молочної залози, раку легенів, колоректального раку та ін.
Дерматолог, дерматоонколог, дерматолог-хірург
Консультація 800, консультація з дерматоскопією - 1300
Онколог, хіміотерапевт
Хірург, онколог
Дерматовенеролог, дитячий дерматолог, трихолог, дерматохірург, дерматокосметолог, онколог
Мамолог, хірург-онколог
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, онкогінеколог
Акушер-гінеколог, гінеколог-онколог
Лікар займається виявленням, профілактикою та лікуванням гінекологічних захворювань. Виконує УЗД органів малого тазу та кольпоскопію. Лікує вагініт, ендометріоз, кісти яєчників, ендометрит, міоми матки та ерозію шийки матки. Проводить видалення кондилом.
Київ пр-т Маяковського, 18 А м.Чернігівська1 час 11 мин10м.Дарниця1 час 26 мин15