Ковбасюк Анастасія Олександрівна

Онколог, онколог-мамолог
Викликати додому
Діагностика та лікування онкологічних захворювань, проведення діагностичних та лікувальних процедур. В роботі використовує сучасні схеми лікування, відповідно до загальноприйнятих стандартів при онкологічних захворюваннях.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініках:
Київ б-р Руденка (Кольцова), 14 Д р.Святошинський
Київ просп. Берестейський, 65 Д м.Нивки

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• В 2020 р. - закінчила Національний медичний університет імені О.О. Богомольця
  • В 2022 р. - атестаційною комісією при Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця присвоєно звання лікаря-спеціаліста за спеціальністю «Клінічна онкологія»
  • В 2024 р. - Національному університеті охорони здоров’я імені П.Л.Шупіка присвоєно звання лікаря-спеціаліста за спеціальністю «Хірургія»

Курси підвищення кваліфікації

• 2024 р. - ТУ в Національному університеті охорони здоров’я імені П.Л.Шупіка: «Актуальні питання організації та надання паліативної і хоспісної допомоги в амбулаторних та стаціонарних умовах»

Онколог, онколог-мамолог надає послуги

• Консультації пацієнтів з 18 років амбулаторно та на дому, онлайн-консультації
  • Амбулаторне лікування онкологічних захворювань, амбулаторні процедури та маніпуляції, профілактика захворювань
  • Проводить профілактичний огляд молочних залоз, консультує пацієнток з доброякісними та злоякісними новоутвореннями
  • Проводить видалення доброякісних утворень м’яких тканин (атероми, ліпоми, гігроми, невуси та ін.).
Додаткова інформація
  • Регулярна участь в конференціях міжнародного та всеукраїнського рівня, симпозіумах, майстер-класах, тренінгах
Схожі спеціалісти:
Хірург, онкохірург, мамолог, пластичний хірург
Онкохірург, мамолог, онколог, лікар ультразвукової діагностики