Сторінка 11. Лікарі в Києві (метро Дорогожичі)

Фільтр: (Знайдено 177 лікарів 8 відгуків)
Знайдено 177 лікарів
8 відгуків
Сортування: (Ціна)
Олександра
Шановний пане Ігор Леонідович! Я Ваша колишня пацієнтка (років 15-18 тому), і дякуючи Вашій професійності і чуйності з того часу не мала жодних проблем з плечовим суглобом. Але з плином років я відчула проблеми з тазо-стегновим суглобом. Оскільки з того часу я довіряю тільки Вам, скажіть будь ласка, як мені потрапити саме до Вас на прийом.
Лилия
Яна Григорьевна — очень грамотный доктор, обращаюсь к ней регулярно и всегда получаю действительно квалифицированную помощь. Рекомендую доктора Никонову как очень хорошего врача!
18 грудня '16 г.
Евгений
Отличный специалист, подобрал мне курс лечения. Все прошло хорошо, сейчас чувствую себя гораздо лучше.
04 липня '16 г.
Никита
Хороший терапевт, рекомендуюю ее всем знакомым.
05 листопада '16 г.
Семейный врач, специалист УЗИ диагностики
Доктор Ніконова Яна Григорівна займається сімейною терапією, проводить консультаційний прийом пацієнтів, виявляє захворювання дихальних шляхів, системи травлення, захворювання серця і судин. Проводить лікування гострих респіраторних та вірусних інфекцій, призначає схеми прийому лікарських препаратів, контролює етапи лікування. Виконує УЗД діагностику органів черевної порожнини, заочеревинного простору., Щитовидної залози.
Невропатолог, Рефлексотерапевт, Мануальний терапевт, Фізіотерапевт, озонотерапевт
Кандидат медичних наук, доцент, лікар вищої категорії, займається лікуванням і діагностикою невропатолога. Приймає і консультує пацієнтів. Сертифікований як рефлексотерапевт. В роботі також застосовує навички мануального терапевта. Крім того використовує терапію озоном і фізіотерапію. Виконує масаж внутрішніх органів для лікування дисфункцій життєво важливих систем. За свідченнями і згоди хворого лікує п'явками.
Стоматолог, ортодонт
Ортодонт стоматолог, лікує неправильне положення окремих зубів в щелепі, аномалії зубних дуг, неправильний прикус
Нарколог, психіатр
Спеціаліст займається лікуванням алкогольної, наркотичної та інших залежностей. Спеціалізується на діагностиці та терапії психічних розладів. В ході лікування використовує медикаментозну терапію і психотерапевтичні бесіди.
Терапевт, гастроентеролог
Лікар проводить комплексну терапію хронічних і невідкладних патологічних станів в гастроентерології, кардіології та пульмонології. Надає індивідуальні рекомендації щодо здорового способу життя, призначення ЛФК, дієтотерапії.
Консультація
Лікар-хірург, естетичний, пластичний хірург, фахівець з пересадки волосся
Консультація безкоштовно
Стоматолог-хірург
Лікар займається діагностикою та лікуванням хірургічних захворювань порожнини рота,спеціалізується на типовом атиповом видаленні зубів мудрості,дентальної імплантації відстроченої та одномоментної,операції синус-ліфтинга,направленої кісткової та тканинної регенерації
Практичний психолог
Психологічне консультування, психокорекція.
Консультація От 2000 грн.
Стоматолог-хірург
Стоматолог, стоматолог-ортопед
Волинець Ілля Володимирович висококваліфікований стоматолог, ортопед, терапевт. Здобув вищу освіту в національному медичному університеті імені О.О. Богомольця. Займається протезуванням зубів, виготовленням коронок, вінірів, знімних протезів, протезуванням на імплантатах, лікуванням карієсу і його ускладнень, видаленням зубів, лікування пульпіту, періодонтиту