Сторінка 3. Лікарі в Києві (метро Дніпро)

Фільтр: (Знайдено 25 лікарів 8 відгуків)
Знайдено 25 лікарів
8 відгуків
Сортування: (ПІБ)
Высокопрофессиональный специалист в сфере стоматологии. Выполняет свою работу ответственно и качественно. Действительно - доктор от Бога. Очень чувственный и отзывчив, добрый и позитивный человек. Рекомендую.
Игорь Анатольевич
Хочу пожелать прекрасному человеку и высокопрофессиональному доктору всего самого наилучшего.С Уважением, Стрешенец И.А.
28 серпня '17 г.
Специалист высшей категории,профессионал своего дела. лучший доктор в моей жизни. Одним словом - доктор от Бога! и замечательный человек ))) Всем рекомендую!
Очень качественно выполнил удаление зуба, назначил дальнейшее лечение. Есть с чем сравнить, отличный врач!
22 грудня '16 г.
Стоматолог-хірург, имплантолог
Стоматолог-хірург вищої лікарської категорії спеціалізується на проведенні оперативних втручань з метою лікування зубо-щелепних патологій. В роботі використовує лазерні технології. Також застосовує сучасну методику плазмотерапіі з метою прискорення регенерації тканин після хірургічних операцій.
Стоматолог-терапевт надає весь спектр медичних послуг в області лікування і діагностики захворювань зубів за допомогою медикаментів. Знімає набряки і запалення, лікує інфекції ротової порожнини. Займається профілактикою і терапією карієсу і його ускладнень у вигляді періодонтиту і пульпіту. Крім того, веде пацієнтів на різних етапах лікування, виконує реставрацію, шинування та пломбування.
Дитячий стоматолог
Лікар-стоматолог, спеціалізується на лікуванні дітей. Надає послуги комплексної діагностики зубів і ротової порожнини. Застосовує в роботі безболісну комп'ютерну анестезію. Лікує каріозні поразки, запальні процеси і інфекції. Видаляє і пломбує молочні зуби. Також проводить профілактику зубних недуг.
Доктор Якупова Галія Файзрахмановна має вищу лікарську категорію в області терапевтичної стоматології. Надає послуги реставрації та шинування зубів. Лікує пульпіти, періодоніти. Проводить ендодонтичне лікування, використовуючи для терапії кореневих каналів мікроскоп. Надає медичну допомогу в якості курирує лікаря.
Гепатолог, Інфекціоніст
Лікар вищої категорії, спеціалізується на лікуванні та діагностиці хронічних вірусних і не вірусних гепатитів та цирозів печінки будь-якої етіології. З 2002 р. доктор Янченко успішно виконав понад 500 процедур з узяття біопсії печінки.
Київ вул. Старонаводницька, 13 (офіс 48) м.Печерська165м.Палац Україна3116м. Дніпро397