Лікарі косметологи в Києві (метро Дніпро)
Знайдено 4 лікаря
3 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Жанна
Прекрасный профессионал своего дела
Мария
Я пользуюсь практически всеми процедурами, которые предлагает Елена Викторовна, и могу сказать, что в свои 45 выгляжу на 30. Это не косметолог, а волшебница с огромным опытом и желание дарить красоту и молодость, используя современные методы.
Делаю уколы ботулотоксина у Юлии Игоревны. Результатом очень довольна. У нее хорошие, качественные материалы, все стерильно. Она доброжелательна, все объясняет. Советую ее всем своим подружкам, многие уже побывали и остались довольны.
Косметолог
Доктор спеціалізується в області косметології. Проводить ультразвукову чистку особи, контурну пластику обличчя і підтяжку брів мезонітямі. Виконує ін'єкції ботулотоксину і лазерну епіляцію. Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Косметолог
Спеціаліст надає широкий спектр послуг в області косметології. Виконує чистку особи. В роботі використовує такі методики: биоревитализацию, плазмоліфтінг, мезотерапію. Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Дерматолог, онколог
Врач займається виявленням і лікуванням захворюваної епідерміси, волосся та нігтьових пластинів. На протязі 15 років успішно лечит акне, грибкові поразки кожи та нігтів. Проводить лазерне удалення родинок і папілом, лазерну коагуляцію сосудів, плазмоліфтинг і біоревіталізацію.
Косметолог
Тетяна Володимирівна спеціалізується в області дерматокосметології. Проводить експрес-діагностику в трихолог, естетичні процедури по тілу. Є сертифікованим консультантом компанії Simone Trichology - DermaSave.