Лікарі подологи в Києві (метро Дніпро)

У бабушки постоянно врастал ноготь на ноге, что приносило массу дискомфорта. Обратились к Воловской. Ольга Дмитриевна нам сразу понравилась и с проблемой справилась быстро. Видно, что опытный врач, который постоянно повышает свою квалификацию.
Зеленина Татьяна Владимировна настоящий профессионал. Приводила своего сына – двенадцать лет. Наш подолог уехал в отпуск, а коррекцию делать нужно было. Нашла через интернет. Больше специалиста не меняли. Спасибо, Татьяна Владимировна.
Подолог
Займається діагностикою та лікуванням патології, яка поразжує область стоп. На протязі 8 років успішно лечить вріс ного, гіпергідроз і грибкові ураження нігтів. Проводить корекцію та протезування нігтьових пластинів. У процесі терапії використовується сучасні та традиційні методики.
Київ вул. Кловський узвіз, 7, БЦ Карнегі м.Кловська72м.Арсенальна134м. Дніпро3913
Подолог
Спеціаліст спеціалізується на подології. Займається лікуванням врослого нігтя, гіпергідрозу, грибкових уражень шкірних покривів і нігтів. Проводить медичний манікюр, кріодеструкцію підошовних бородавок, перев'язку трофічних виразок і первинну обробку ран.