Лікарі гастроентерологи в Києві (метро Чернігівська)

Фільтр: (Знайдено 3 лікаря 17 відгуків) Сортування
Инна
Огромное спасибо Виталию Дмитриевичу, за лечения и положительный результат! А так же его сотрудникам, очень внимательные и отзывчивые люди!
20 травня '19 г.
Катерина
У нас с мужем проблемы с весом, поэтому решили исправляться. Сменили кучу врачей и диет. Эффекта было мало. Зимой попали на прием к Наталье Николаевне. До сих пор наблюдаемся у неё, выполняем все предписания. Пока всё нравится. И уже виден прогресс.
Владислава
Посоветовали Виталия Дмитриевича как очень опытного гастроэнтеролога. На первом же приёме у него оправдались все рекомендации, действительно врач высокого класса. Рада, что обратилась со своей проблемой именно к нему.
Анжелика
У меня постоянно болел желудок, лечился самостоятельно, но без успеха. Обратился к врачу, прошел обследование и курс лечения. Я очень благодарен. Спасибо.
22 грудня '16 г.
Гастроентеролог, Гепатолог, Хірург, Ендоскопіст
Керівник клініки, хірург-гепатолог вищої категорії, фахівець в області лікування хвороб печінки, нирок, шлунково-кишкового тракту, спеціалізується на усуненні інтоксикацій. Є заслуженим лікарем України, автор 8 патентів.
Дієтолог, Гастроентеролог
Лікар спеціалізується у галузі дієтології та гастроентерології. Лікує дефіцит ваги й анорексію, займається корекцією надмірної ваги й ожиріння. Консультує з приводу правильного харчування пацієнтів з різними захворюваннями: проблемами шлунково-кишкового тракту, серцево-судинними і ендокринними захворюваннями.
Ендоскопіст, хірург
Лікар-ендоскопіст першої категорії, хірург, спеціалізується на різних методиках діагностики і лікуванні верхніх дихальних шляхів, трахей, бронхів, шлунково-кишкового тракту. Проводить малотравматичні ендохірургічні втручання. Веде наукову діяльність, кандидат медичних наук. Автор 5 патентів, 25 наукових робіт.