Сторінка 22. Приватні лікарі в Харкові
2 відгука
Лариса
Олександра — лікарка з золотими руками та великим серцем!
Це справжня удача — зустріти такого фахівця!
Вона відгукнулася на моє прохання, коли перед виїздом з України в мене зламався зубний міст, а часу на його заміну вже не було. Олександра допомогла мені та вирішила проблему!
Вона одразу зрозуміла, чого я хочу, коли я попросила зробити так, щоб пломба на передньому імпланті не впадала в око під час усмішки (сам імплант встановлювали в іншій клініці, інші лікарі). І вона дійсно знайшла рішення — зробила все ідеально та прикрасила мій вигляд!
Щиро дякую за її майстерність і турботу!
24 травня '25 г.
Альона
Найкращій спеціаліст УЗД!! Мені ніхто і ніяк не міг побачити чітко пкісту підшлункової. І тільки Сергій Васильович бачикв, навіть ідеально розміри вираховував.
Нажаль, я багато років живу в Німеччині і тут ніхто не може її побачити на УЗД, ба більше, навіть на МРТ. Один раз впустили її.
Спеціаліст з великої літери!!
Бажаю міцного здоров'я лікарю!
Ваша пацієнт Ткачова Альона
Лікар з УЗД
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. За допомогою ультразвукового обладнання займається виявленням патологій очей, слинних залоз, щитовидної залози, лімфатичних вузлів, органів черевної порожнини та малого тазу. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Стоматолог-хірург, стоматолог-ортопед
Лікар спеціалізується на стоматології. Надає такі послуги, як: професійна гігієна порожнини рота, відбілювання та реставрація зубів, протезування: вініри, коронки
часткові та знімні зубні протези, видалення, у тому числі зубів мудрості та атипові, гінгіво- та вестибулопластика, лікування запальних процесів тощо.
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Виконує професійну гігієну зубів, лікування ускладненого та неускладненого карієсу, ендодонтичне лікування, естетичне відновлення зубів пломбувальними матеріалами. Анна Оганесівна лікує карієс та його ускладнення,
кореневі канали різного ступеня складності. Проводить
реставрацію зубів за допомогою пломбувальних матеріалів,
шинування та протезування зубів.
Стоматолог-хірург, стоматолог-ортопед, імплантолог.
Стоматолог-хірург, стоматолог-ортопед, імплантолог. Надає послуги функціональної та естетичної реабілітації ротової порожнини за допомогою керамічних та фотополімерних реставрацій, всі види стоматологічних операцій підвищеної складності. Здійснює реабілітацію різної складності зубощелепної системи за допомогою протезування на імплантах. Також Євген Борисович виконує кісткову пластику, відкритий та закритий синус-ліфтинг з одномоментною установкою імплантатів,
усунення рецесій.
Психотерапевт
У компетенції фахівця гіпнотерапія, лікування неврозів, безсоння, депресивних станів, робота з психосоматикой, лікування невротичного енурезу, робота з психотравмами, сімейне консультування, позбавлення від тютюнової та алкогольної залежності, від ігрової залежності, психотерапія підлітків, емоційно-вольова підготовка спортсменів.
Кардіолог, Терапевт
Анна Юріївна спеціалізується в області терапії і кардіології. Доктор лікує ішемічну хворобу серця, артеріальну гіпертензію, серцеву недостатність, аритмію, стенокардію, постінфарктний стану, кардіоміопатії. Є членом багатьох Європейських кардіологічних асоціацій, має наукове звання, велика кількість наукових робіт.
Масажист
Володіє різними техніками масажу: класичним, лікувальним, сегментарно-рефлекторних, точковим, апаратним, спортивним, масажем гуаш, індійським, вісцеральним, краніосакральною терапією.
Стоматолог, Терапевт, Пародонтолог
Проводить профілактичний огляд ротової порожнини, виконує лікування захворювань зубного ряду, захворювань ясен.
Ортопед-травматолог, артроскопіст, артролог, вертебролог, реабілітолог
Спеціалізується в області ортопедії, травматології дорослих і дітей, опанував артроскопію, вертебрологію, спортивну медицину, остеопатію, мануальну терапію, реабілітологію. Член Асоціації ортопедів-травматологів України, Української асоціації спортивної травми, хірургії коліна та артроскопії, автор 44 наукових праць, 1 патент України, 2 рацпропозицій. Лікар постійно вдосконалюється, навчаючись у кращих клініках світу.
Лікар-отоларинголог спеціалізується на лікуванні ЛОР-захворювань у дітей, веде прийом і дорослих пацієнтів. Також Камиш Е. В. проводить лікувальні процедури ЛОР-органів, оперативні втручання і безопераційні маніпуляції, такі як промивання носа, промивання лакун мигдалин, видалення сірчаної пробки, витяг чужорідних тіл та ін.