Сторінка 10. Лікарі в Харкові (Київський район)
Владимир
Большое спасибо доктору Олегу Анатольевичу за профессионализм
и грамотный подход к лечению своих пациентов.Благодаря этому я вновь нашел своего доктора спустя 15 лет(тогда он мне очень помог).Спасибо доктору.
Крепкого здоровья .Благодарю.
Всем рекомендую.
Влад
Дуже сподобався як лікар і як людина. Це професіонал своєї справи. Я радий, що до нього звернувся і зміг отримати потрібну мені консультацію. Все чітко, зрозуміло та лаконічно. Саме таким має бути лікар. Буду рекомендувати усім знайомим.
Ірина
Дуже великий професіонал, він нам допоміг. Після прийому у нас не залишилося жодного питання. Він переглянув всі документи і обстеження в картці. Ми дуже задоволені і обов'язково будемо радити знайомим, та за потреби звертатися самі.
Валентин
Благодарю за помощь в решении мужских проблем. Зря я столько лет боялся идти к врачу.
25 травня '16 г.
Анестезіолог, реаніматолог
Лікар спеціалізується на терапії невідкладних станів в педіатрії, дитячій онкогематології, дитячій пульмонології, дитячій нефрології. Виконує загальне знеболювання у дітей. В роботі використовує аферентні методи лікування (гемодіаліз, плазмаферез, цітаферез крові). Проводить лекції та тренінги з невідкладних станів та трансфузіології.
Венеролог, дерматолог, уролог, сексопатолог, сексолог
Лікар Зайцев Олег Анатолійович анонімно проводить експрес-діагностику захворювань, що передаються статевим шляхом. Також займається діагностикою новоутворень передміхурової залози, проводить ефективне лікування лазером, ультразвуком сечостатевих захворювань. Займається лікуванням запальних захворювань сечостатевої системи: простатиту, уретриту, орхіту і інших, лікуванням аденоми передміхурової залози. Доктор також допомагає у відновленні потенції, лібідо / статевого потягу без використання гормонів. Також в компетенції доктора лікування швидкої і затяжний еякуляції, безпліддя. З метою діагностики застосовує УЗД, уретроскопию. Надані послуги - ЛОД-терапія, бужування уретри, масаж передміхурової залози, інстиляції лікувальних розчинів в уретру, спермограма, видалення кондилом, бородавок.
Консультація - 450 грн
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Досвідчений лікар, застосовує сучасні методи лікування, володіє навичками ультразвукової діагностики, проводить малі оперативні втручання.
Лікар-рентгенолог
Манин Сергей Андреевич
Лікар проводить дослідження різних органів та систем за допомогою рентгенологічного обладнання. Займається відстеженням динаміки розвитку пухлин, допомагає спеціалісту розробити і скоригувати програму лікування. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах з рентгенології.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-06-18
м.Ярослава Мудрого31м.Архітектора Бекетова125м.Університет135
Хірург-онколог, мамолог, УЗД-фахівець
Саенко Владислав Игоревич
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-06-18
Ендокринолог
Титова Юлия Александровна
Лікар спеціалізується на виявленні та терапії захворювань ендокринологічної системи. Для уточнення діагнозу призначає ультразвукове дослідження щитовидної залози та лабораторні аналізи. Лікує цукровий діабет, ожиріння, наднирникову недостатність, тиреотоксикоз, гіпотиреоз та аутоімунний тиреоїдит.
Кальф-Калиф Святослав Сергеевич
Святослав Сергійович – лікар дерматовенеролог вищої категорії з досвідом роботи понад 25 років. Спеціалізується на лікуванні гострих та хронічних дерматозів, алергічних та інфекційних захворювань шкіри, волосся та нігтів. Веде прийом дорослих та дітей.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
УЗД-фахівець
Король Татьяна Григорьевна
Лікар ультразвукової діагностики найвищої категорії. Спеціалізується на проведенні УЗД: органів черевної порожнини, чоловічих статевих органів, органів малого тазу, щитовидної залози, молочної залози, слинних залоз, еластографії.
УЗД-фахівець
Лікар ультразвукової діагностики другої категорії. Проводить ультразвукове дослідження: черевної порожнини (підшлункова залоза, жовчний міхур і жовчні протоки, селезінка, печінка), щитовидної залози, слинних залоз, молочної залози, передміхурової залози та яєчок, нирок та надниркових залоз, сечового міхура, гін. у жінок) - матка, придатки та інших органів та систем організму.
м.Ярослава Мудрого31м.Архітектора Бекетова125м.Університет135
Рентгенолог
Лікар-рентгенолог вищої категорії, кандидат медичних наук, доцент. Спеціалізується на проведенні комп'ютерно-томографічних досліджень всіх органів і систем, диференціальної діагностики захворювань, проведенні контрастних досліджень суглобів, судин і паренхіматозних органів. Закінчила Харківський національний медичний університет.