Лікарі психологи в Харкові (Київський район)
64 відгука
Влад і Вікторія
Дякую, Вікторія навчила нас говорити один з одним так, щоб чути и бути почутим, ділитися своїми почуттями, відверто казати про свої переживання і не додумувати за другого!
Це було дуже цікаво і корисно для нас, дякуємо!
03 квітня '25 г.
Тетяна
Дякую, Віка, за підтримку, дуже важко переживати смерть рідної людини, без тебе я б не впоралась, дякую, що була поруч
Настя, Сергій
Завдяки Вікторії ми змогли відновити наші сексуальні стосунки, це було складно, але це того варте, дякуємо!
Інна
Я на решті навчилася поважати себе і слухати себе, це дуже класно!
Віка, дякую!
Психолог
Досвід практики 19 років. Працює з питаннями, пов'язаними з низькою самооцінкою, страхами, панічними атаками, невпевненістю, тривогою, самотністю, виною, соромом, агресією, замкнутістю, ревнощами, образами; залежні відносини, переживання, пов'язані з втратою, втратою; труднощами у відносинах дітей і батьків, в парних стосунках; конфлікти в сім'ї, на роботі; труднощі в сексуальній сфері, психосоматика; труднощі в самореалізації, виборі і прийнятті рішень; порушення харчової поведінки (зайву вагу, недолік ваги). Працює з людьми будь-якої сексуальної орієнтації.
Працює в гештальтподходе. Терапія здійснюється відповідно до європейських стандартів. Прийом ведеться за попереднім записом.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-09-27
Консультація 2000 грн.
Медичний психолог
Здійснює психодіагностику порушень когнітивних функцій (пам'ять, увага, мислення та ін.), Особистісних особливостей і акцентуації (у підлітків), рівня інтелектуального розвитку (дорослі, діти), ступінь вираженості психологічного реагування на екстремальні ситуації і ін. Автор понад 200 статей та інших друкованих робіт (в тому числі, з співавторами), близько 20 патентів і авторських свідоцтв (в тому числі, з співавторами).
Психолог дитячий, логопед
Митцева Ольга Сергеевна
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-09-27
Психіатр, Психотерапевт
Психіатр-психотерапевт. Консультує як психіатр, займається лікуванням таких захворювань, як депресії, фобії, невротичні і тривожні стани, обсесивно-компульсивний розлад, посттравматичний стрес. В роботі використовує методики раціональної психотерапії, когнітивно-поведінкової і тілесно-орієнтованої терапії. Крім того, використовує при необхідності медикаментозне лікування.
Психотерапевт, Психолог, Гіпнолог
Психолог, спеціалізується на психо- і гіпнотерапії, а також нейролінгвістичному програмуванні. Консультує, надає послуги індивідуальних сеансів психотерапевта. Допомагає позбутися від фобій і депресії, позбутися нав'язливих думок і станів, підвищити самооцінку. В роботі ставить за мету швидко вирішити проблему пацієнта, без прив'язки до регулярних походів до психолога.
Психолог, Телесно-орієнтований терапевт
Психолог, тілесно-орієнтована психотерапевт, фахівець по роботі з кризовими станами і шокової травмою. Надає допомогу при стресі, панічних атаках, складнощі у взаєминах, в кризові періоди життя. Також працює з наслідками шокових травм (насильство, жорстокість, операції, хвороби, ДТП, втрата близьких і т.д)
Психіатр, психоаналітично орієнтований психолог, психіатр дитячий
Лікар-психіатр, психоаналітично орієнтований психолог.
Працює з розладами, в структурі яких є: тривога, панічні напади, депресивна, психотична, посттравматична, обсесивно-компульсивна симптоматика, емоційне виснаження.
Проводить індивідуальні консультації дорослим та підліткам з 16 років. Надає допомогу у вирішенні проблем як усередині вас, так і пов'язаних безпосередньо із зовнішніми обставинами.
Консультація 2000/1600 грн.
Психолог, Сімейний консультант
Спеціаліст Кутвицька Тетяна Олександрівна - психолог. Спеціалізується в області психологічної допомоги особам, які перенесли важкі травми і життєві ситуації. Допомагає в реабілітації людей з згубними звичками (наркотики, куріння, алкоголізм). Проводить комплексну адаптацію, працює з дитячими травмами, низькою самооцінкою. Надає широкий спектр психологічної допомоги.
Консультація 800/1200 грн.
Психолог, Арт, КПТ-психотерапевт
Гуцал Екатерина Витальевна
Консультації з дорослими, сімейними парами та підлітками. Я працюю в інтегративному підході, який дозволяє мені вибирати найбільш підходящий інструмент, поєднувати різні методи, орієнтуючись на особистість людини та її запит. Арт, КПТ, гештальт-терапія, гіпносуггестія.