Лікарі в Харкові (метро Центральний ринок)

Фільтр: (Знайдено 26 лікарів 1 відгук)
Знайдено 26 лікарів
1 відгук
Сортування: (ПІБ)
Лариса
Олександра — лікарка з золотими руками та великим серцем! Це справжня удача — зустріти такого фахівця! Вона відгукнулася на моє прохання, коли перед виїздом з України в мене зламався зубний міст, а часу на його заміну вже не було. Олександра допомогла мені та вирішила проблему! Вона одразу зрозуміла, чого я хочу, коли я попросила зробити так, щоб пломба на передньому імпланті не впадала в око під час усмішки (сам імплант встановлювали в іншій клініці, інші лікарі). І вона дійсно знайшла рішення — зробила все ідеально та прикрасила мій вигляд! Щиро дякую за її майстерність і турботу!
24 травня '25 г.
Онколог, хіміотерапевт
Лікар займається діагностикою та лікуванням онкологічних захворювань. Підбирає курс хіміотерапії відповідно до діагнозу пацієнта, супутніх патологій та результатів аналізів. Бере активну участь в конференціях та семінарах. В роботі використовує сучасні методики.
Стоматолог-хірург, стоматолог-ортопед
Лікар спеціалізується на стоматології. Надає такі послуги, як: професійна гігієна порожнини рота, відбілювання та реставрація зубів, протезування: вініри, коронки часткові та знімні зубні протези, видалення, у тому числі зубів мудрості та атипові, гінгіво- та вестибулопластика, лікування запальних процесів тощо.
Лариса
24 травня '25р.
Лікар здійснює прийом пацієнтів з неврологічними захворюваннями. Успішно лікує нейроциркуляторну дистонію, дисциркуляторну енцефалопатію, вегетосудинну дистонію, хворобу Паркінсона, розсіяний склероз. Допомагає відновитися пацієнтам після перенесених інсультів і травм.
Мамолог, онкохірург
Лікар займається реконструктивною, пластичною хірургією та реабілітацією пацієнтів з раком молочної залози. Приймає пацієнток з лактостазом, фіброаденомами, мастопатією, маститом, кістами та злоякісними новоутвореннями. В роботі використовує сучасні методики.
Кардіолог-аритмолог
Лікар спеціалізується на виявленні та терапії серцево-судинних захворювань. Здійснює консультативний прийом у клініці, виїжджає додому до пацієнтів. Успішно лікує нейроциркуляторну дистонію, гіпертонічну хворобу, серцеву недостатність, ішемічну хворобу серця та постінфарктний кардіосклероз.
Стоматолог-терапевт надає такі послуги, як: лікування карієсу та його ускладнень (ендодонтія), протезування, лікування захворювань пародонту.
Кардіолог, функціональний діагност
Лікар спеціалізується на виявленні, терапії та профілактиці серцево-судинних патологій. Виконує холтерівське моніторування АТ. Лікує стенокардію, гіпертонічну хворобу, ішемічну хворобу серця, аритмію. В роботі використовує сучасні методики.
Терапевт, Гастроентеролог
Лікар спеціалізується на терапії та гастроентерології. Проводить консультативний прийом, діагностику, лікування та профілактику хвороб ШКТ та сечовидільної системи, лікування та профілактику серцево-судинних захворювань. Анастасія Олексіївна також лікує гіпертонічну хворобу.
Ревматолог
Досвідчений лікар-ревматолог, має досвід роботи понад14 років. Спеціалізується на проблемах суглобів, м'язів, хребта і кісток. Лікує дифузні патології сполучної тканини і м'яких тканин, що знаходяться близько суглобів, різні види запальних уражень судин, хвороби суглобів.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Акушер-гінеколог спеціалізується в області захворювань репродуктивної системи жінки. Володіє навичками проведення кольпоскопії, ультразвукового дослідження. Займається діагностикою та терапією хвороб інфекційного, запального, вродженого, гормонального, травматичного, функціонального генезу.