Сторінка 28. Приватні лікарі у Дніпрі

Сергей
Василий Валентинович помог мне справиться с парапроктитом. Неприятное заболевание, но медлить в этом случае нельзя. Я получил четкий план действия, от диагностики до лечения. Остался доволен специалистом. Надеюсь больше не придется идти к проктологу, но если появиться необходимость, то это, безусловно, будет Василий Валентинович.
22 грудня '19 г.
04.03.2017
Работая учителем у школе, я заработала себе дисфонию. А нарушение работы голосовых связок делало преподавание невозможным. Необходимо было эффективное и быстрое лечение. Обратившись к Богдану Викторовичу, я не пожалела. Благодаря его лечению, я быстро поправилась и вернулась к работе. Большое спасибо этому доктору.
25.02.2017
Моё самолечение простуды закончилось неприятными осложнениями. Я вынуждена была обратиться к отолярингологу с сильным насморком и головными болями. Моё подозрение на гайморит оправдалось. Богдан Викторович излечил меня от этой болезни. Также, он делал мне эндоскопическое исследование носоглотки. Благодаря его современным методам я сейчас здорова.
Лікар-отоларинголог другої кваліфікаційної категорії. Виконує весь спектр діагностичних і лікувальних маніпуляцій на ЛОР-органах, в тому числі ендоскопію гортані, носоглотки. Спеціалізується на лікуванні запальних захворювань ЛОР-органів у дорослих і дітей: тонзиліту, ларингіту, отиту, риніту, синуситу. Особливу увагу приділяє такому напрямку, як фоніатрія. Усуває дисфонію (порушення роботи голосових зв'язок). Проводить навчання хворих з видаленою гортанню стравохідного голосу.
Консультація первинна - 750, повторна - 700
Хірург, проктолог, флеболог, судинний хірург, УЗД-фахівець
Лікар-хірург вищої категорії, проктолог, займається видаленням ліпом, атером та інших новоутворень, видаленням келоїдних рубців. Василь Валентинович лікує гострий хронічний геморой, парапроктит, флеботромбоз гемороїдальних вузлів. Призначає лабораторні аналізи та інструментальні дослідження для уточнення діагнозу.
Консультація от 550
Вертебролог, Лікар функціональної діагностики, Реабилитолог, Психолог
Лікар-реабілітолог, масажист, вертебролог, психолог, займається функціональною діагностикою і відновленням пацієнтів при захворюваннях хребта, травмах, болях в спині. Веде консультативний прийом, займається розробкою персональних програм при остеохондрозі, болях в області спини. Веде індивідуальні заняття.
УЗД-фахівець
Лікар УЗ-діагностики, проводить УЗД дослідження щитоподібної залози, молочних залоз, органів черевної порожнини, органів малого таза і доплерографію судин кінцівок.
УЗД-фахівець
Доктор Гелівер І. А. займається проведенням ультразвукових досліджень, а також обстеженнями з функціональної діагностики, складанням опису та аналізом результатів.
Психіатр, психолог
Лікар-психіатр Нагірна Валентина Максимівна спеціалізується на лікуванні тривожно-депресивних розладів, неврозів, порушень сну, порушень харчової поведінки.
Консультація 1300/1200 грн.
Рентгенолог
Лікар спеціалізується на проведенні комп'ютерної томографії (КТ), забезпечуючи точну візуалізацію внутрішніх органів, тканин та систем організму. Проводить дослідження з використанням сучасного томографічного обладнання, що дає змогу виявляти патологічні зміни навіть на ранніх стадіях.
Судинний хірург, лікар УЗД, флеболог
Лікар завжди досягає позитивних результатів. Дуже уважний, професійний і досвідчений лікар. Має широкий діапазон знань, досвіду і глибокого почуття відповідальності за свої призначення.
Дніпро вул. Василя Вишиваного (Свєтлова), буд.42А ж/к Палермо р.Шевченківський
Дніпро вул. Сімферопольська, 2к. ЖК «Панорама» р.Соборний
Кардіолог
Дерматолог, дерматоонколога, дерматовенеролог
Лікар дерматолог і онколог, спеціалізується на діагностиці і лікуванні новоутворень доброякісного і злоякісного типів. В роботі використовує методи радіохвильової хірургії, проводить процедури дерматоскопії. Діагностує і видаляє пухлини шкірних покривів. Лікує псоріаз. Входить до складу декількох медичних товариств дерматовенерологів.