Нагребецький Олександр Ананьєвич

Флеболог
лікар вищої категорії
Лікар вищої категорії з ангіохірургії. Спеціалізується на оперативному лікуванні патологій таких органів, як артерії, вени, судини, черевної частини аорти. Позаштатний консультант Міністерства Охорони Здоров'я з санітарної авіації. Олександр Ананієвич є позаштатним консультантом по системі Академії Наук України та позаштатним консультантом Міністерства Охорони Здоров'я з санітарної авіації.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Альона
11 квітня '19р.
Дуже задоволена співпрацею із Олександром Ананієвичем. Лікар, який вселяє надію, впевнено і професіонально пояснить і допоможе вирішити проблему. Уважний і чуйний. Саме той лікар, якому із впевненістю можна довірити своє здоров"я. Рекомендую.
Василий
04 вересня '16р.
Андрей Ананиевич помог избежать операцию Спасибо за внимание и эффективное елчение!
Юрий
04 вересня '16р.
Специалист с большим опытом. Все доступно объясняет, спокойный, вежливый. Рекомендую.
29 серпня '16р.
Доктор с высокой квалификацией. Полностью ориентирован в своей сфере. Я благодарна ему за оказанную помощь.
Жанна
11 травня '16р.
Очень довольна, что попала на прием к этому доктору. Профессионал высокого класса, Внимательный человек, он вселил в меня надежду на выздоровление. Буду продолжать лечение у него и порекомендую, при необходимости своим знакомым.
23 грудня '19р.
Прекрасный специалист!!!Очень внимательный и отзывчивый доктор ,с прекрасным чувством юмора!!!Очень рада,что попала к такому профессионалу высокого класса!
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1981 р. – Національний медичний університет ім. А.А. Богомольця.;
  • 1983 р. - Київська Обласна лікарня, інтернатура.

Участь в асоціаціях

• Учасник Асоціації судинних хірургів України

Лікар-флеболог надає послуги

• Консультація флеболога
  • Видалення судинних зірочок на ногах