Катеринич Олександр Олександрович

Мамолог, Онколог, Хірург
Лікар вищої категорії
Доктор Катеринич Олександр Олександрович - онкохірург, мамолог. Протягом 26 років лікар вищої категорії надає кваліфіковану допомогу в питаннях ліквідації патологій молочних залоз. Спеціалізується на видаленні доброякісних і злоякісних новоутворень. Володіє різними навичками хірургічного втручання. Приймає за записом.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Жанна
19 липня '18р.
Не думала, что у меня могут быть такие заболевания. Но хорошо, что есть такие специалисты, как Катеринич Александр, которые помогают женскому организму. Это врач с большой буквы, благодаря ему, у меня теперь все хорошо. Огромное спасибо.
26 червеня '18р.
Когда у меня обнаружили фиброаденому молочной железы, мало сказать, что я была в шоке. Хорошо, что я обратилась к Александру Александровичу. Он меня успокоил, и сделал для этого все возможное. Новообразование удалил мне под местным наркозом, все прошло без осложнений. Искренне благодарна.
Вікторія
10 квітня '24р.
Професіонал! Золота людина! З великою вдячністю до Олександра Олександровича
20 жовтня '21р.
С выбором Доктора не ошиблась. Редкое сочетание высокого врачебного мастерства с деликатностью и великодушием... Благодарю Вас, Александр Александрович и рекомендую.
Галина
10 грудня '20р.
Прекрасный доктор, профессионал в области медицины, человек с большой буквы!
Любовь
18 грудня '19р.
Очень хороши врач! Здоровья и храни Вас бог.
Володимир
04 лютого '19р.
Сказати, що це лікар з великої букви, це нічого не сказати. Це лікар з золотими руками і надзвичайно добрим серцем. Оперував мою дружину і мені випала нагода познайомитись з ним особисто. За свої 52 роки я вперше зустрів такого лікаря- лікаря професіонала, лікаря від Бога, лікаря з надзвичайно позитивною енергетикою. Дай Бог йому здоров"я.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)