Лікарі мамологи в Києві (метро Іподром)
Наукова ступінь
Категорія
Тетяна
Я хочу лишити відгук про даного лікаря. Це лікар не про гроші а про благо і здоровʼя пацієнток. Лише точні призначення, адекватне лікування згідно протоколів і людяне відношення .
Инна
Пришла к Татьяне Александровне в жутком страхе за здоровье груди. Врач очень внимательно меня выслушала, задала вопросы по существо, провела узи и объяснила причинно-следственные связи. Все было понятно и волнение отступило. Что важно, врач назначила мне щадящее лечение! Начала лечение, сразу ощутила рузельтат. Рада, что попала к этому специалисту. Советую. Чувствутеся ее профессионализм и человечность!
10 квітня '17 г.
Алена
Позитивная, внимательная. Все рассказывает что и зачем делает. Лишнего лечения не назначает. Развела мои страхи и опасения, за что очень благодарна. Рекомендую
Я обратилась к врачу за консультацией. Меня Татьяна Александровна обследовала, дали рекомендации. Большое спасибо.
17 грудня '16 г.
Акушер-гінеколог, Гінеколог, Маммолог, УЗД-фахівець
Лікар акушер-гінеколог, мамолог, має вищу категорію. Займається лікуванням порушень менструального циклу, запалень, інфекційних патологій органів малого тазу, наглядом вагітності, клімактеричних розладів, проводить діагностику і лікування захворювань молочних залоз.
Консультація от 800
Акушер-гінеколог, мамолог
Здійснює амбулаторний прийом, консультує пацієнток із клімактеричними розладами.
Проводить діагностику та лікування патологій шийки матки, порушень менструального циклу, діагностику та лікування запальних процесів, займається естетичною гінекологієюю.
Консультація від 1070
Мамолог, Онколог, Хірург, Дерматоонколог
Лікар мамолог, онколог, хірург першої категорії. Надає послуги з оперативного лікування онкологічних захворювань молочної залози, м'яких тканин, шкіри із застосуванням методик пластичної хірургії, володіє методами радіохвильової хірургії. Закінчила Національний медичний університет ім. О. О. Богомольця.
Мамолог, хірург-онколог, лікар УЗД
Хірург, мамолог-онколог