КТ щелепи в Києві (метро Тараса Шевченко)

КТ щелепи 950 грн.
КТ щелепи 3020 грн.
6,0
Знайдено 4 клініки

Леся
Хочу подякувати хірургу Климнюк Івана Сергійовича за його професіоналізм і увагу. Він хоч і молодий лікарь, але дуже досвідчиний. Я оцінюю по своїм відчуттям після операції. Бажаю всім здоров’я, але якщо занедужали, то нехай вас лікують тільки професіонали !!!
Прекрасний спеціаліст- професіонал своєї справи! Рекомендую.
Алексей
Предложила мне щадящий путь решения проблемы, хотя в бесплатной клинике сказали "только оперировать". Не пожалел о своем выборе, терапия оправдала себя и дала результат
Вячеслав
К сожалению, моя проблема оказалась серьезной и потребовала дополнительной помощи от сотрудников хирургического отделения, однако Викторие Константиновне за ее помощь я благодарен
Ира
Очень нравится этот стоматолог. Мой врач! На осмотрах всегда предельно вежлив, проводит процедуры аккуратно, на приеме царит доверительная атмосфера. Вообще ничего плохого даже сказать не могу
Александра
Большое спасибо за проделанную работу! Подошел к вопросу комплексно, заранее расписал схему лечения и других процедур, благодаря чему я теперь и здорова, и красива) Благодарю и рекомендую
Астра Дент
Клініка Astra Dent (Астра Дент) — це медичний заклад спеціалізованого типу, в якому пацієнти можуть отримати стоматологічну допомогу. Лікарі центру стажувалися за кордоном.
  • 3D діагностика обох щелеп з розшифровкою за допомогою штучного інтелекту 950
  • 3D діагностика: СНЩС 760
  • 3D діагностика (КТ): верхня та нижня щелепа 760
  • 3D діагностика (КТ): 1 щелепа 480
  • 3D діагностика (КТ): 1 сегмент 380
  • 3Д діагностика для пацієнтів інших медичних закладів 930
  • T- SKAN -  Комп'ютерна діагностика оклюзії   3 020
ADONIS
АДОНІС (ADONIS) — це сучасний хірургічно-діагностичний центр на Подолі, який надає комплексні послуги для пацієнтів з усієї України. На території клініки використовується сучасне технічне оснащення класу "Люкс". Передові технології та регулярне оновлення обладнання спрямовані на отримання якісного результату.
Спеціалізований медичний центр "Твій стоматолог" надає діагностичні та лікувальні заходи при проблемах з зубами. У роботі застосовується обладнання та матеріали тільки зарубіжного виробництва.
Диагностики ЕКО 3D КТ
Київ вул. Туровська, 26 (Дитяча поліклініка №3, 2 поверх, каб. №200)
м.Тараса Шевченко9 4 м.Контрактова площа17 6
Діагностичний центр вузької спеціалізації 3D КТ на Туровській займається обстеженням пацієнтів в області щелепно-лицьової комп'ютерної томографії із застосуванням сучасної високотехнологічної апаратури Vatech PaX-i3D.