Сторінка 4. Функціональна діагностика в Києві

Знайдено 350 клінік

Сб Нед Цілодобово
Юлія
У клініку поїхала через відгук однієї людини,але це рішення прийняла з чоловіком одразу після онлайн консультації з Власенко Оленою Анатоліївною.Після години спілкування я відразу відчула це моя людина,вона нам все досконало пояснила про ЕМА,розжувала,розсіяла усі мої страхи і була зі мною на звʼязку цілодобово,тому не було жодного сумніву
Граболюк Інна
Дуже дякую лікарю Радіонова І.О за професіоналізм та чуйність! В клініку зверталась уже не перший раз! Рекомендую!
Галина Максюта
Хочу подякувати гінекологу Дунаєвській Вікторії Вікторовні, вона сасий найкращій лікар України, високопрофісійний, досвідчений,розумниц спеціаліст, і ще прекрасна жінка- доброзичлива, чуйна, уважна жо хворих, дякую їй дуже і раджу всім жінкам!!!
Надежда
Внимательный персонал, профессиональные специалисты. Индивидуальный подход
Олена
Щиро дякую Вам, Сергію Олександровичу Кулик, за теплий прийом, уважність, щирість та людяне ставлення. Ваша професійність і чуйність викликають велику повагу та довіру. Рада, що потрапила саме до такого лікаря — з відкритим серцем і справжнім покликанням допомагати. З повагою та вдячністю!
Полях Ірина
Велике дякую та низький уклін за вашу нелегку працю, професіоналізм, теплоту та сердечність. Від щирого серця бажаю здоров'я, благополуччя у всіх сферах життя, миру та процвітання! Вдячна всьому персоналу клініки Верум за доброзичливе та професійне ставлення.
Мережа клінік Viva
Київ вул. Антоновича, 155
м.Палац Україна8 2 м.Либідська5 2
Медична клініка "Viva" на м. Либідська распложена недалеко від метро. Лікарі клініки спеціалізуються на профілактиці та лікуванні найрізноманітніших захворювань і патологій. Вам не варто замислюватися, що взяти з собою на прийом, в клініці вас забезпечать усім необхідним для проведення якісної діагностики при огляді.
  • ЕКГ - опис 290
  • Спірографія 690
  • Спірографія з функціональними пробами (вентолін) 990
Київ вул. Деміївська, 13, корпус 7
м.Деміївська11 9 м.Голосіївська13 5
"Verum expert clinic — спеціалізований центр здоров'я експертного рівня і узгодженого медичного обслуговування. особливості клініки "
Юлія, 26 мая '26г.

• ВЕЕГ європротокол по стандарту IFCN дорослим до 30 хвилин 1 600
  • ВЕЕГ моніторинг до 2-х годин 3 900
  • ВЕЕГ європротокол по стандарту IFCN дорослим до 60 хвилин 2 600
  • Електрокардіографія (реєстрація ЕКГ; розшифровка та опис даних, за потреби) 300
  • Електрокардіографія (реєстрація ЕКГ, розшифровка та опис даних, за потреби) НСЗУ 200
  • Добовий моніторинг ЕКГ 650
  • Триденне моніторування холтер ЕКГ 5 000
Дитина
Київ пр-т Алішера Навої, 1 , Дарниця
м.Дарниця34 11 м.Харківська36 11
Дитячий медичний центр "Дитина" розпочала свою діяльність в 1996 році, спеціалізується в сфері педіатрії, виконує всі види діагностичних і лікувальних послуг.
  • ЕКГ з розшифруванням 350
Мережа клінік Амеда
4,0
Київ вул. Оболонська Набережна, 1, корп. 3
м.Оболонь27 6 м.Почайна47 11
Амедіа - багатопрофільна сімейна клініка, орієнтована на відновлення і підтримку здоров'я Вашої сім'ї. Для цього у нас є все необхідне - кваліфіковані лікарі, сучасне обладнання і, безумовно, уважне ставлення персоналу клініки.
Київ вул. Краківська, 27
м.Чернігівська3 1
  • Електрокардіограма, ЕКГ 260
  • Електрокардіограма (ЕКГ) з розшифровкою 300
Київ вул. Михайла Гришка 1 , Позняки
м.Позняки7 3 м.Осокорки14 6
Оксфорд медікал (Oxford Medical) — це медичний центр в Києві на Гришка. Лікувально-діагностичний центр відноситься до міжнародної мережі клінік. Ключова його особливість — надання комплексних послуг з інструментальної діагностики організму з використанням сучасного технічного оснащення. Багатопрофільний центр має власну лабораторію, в якій можна проводити...
  • Електрокардіографія (ЕКГ без розшифровки) 319
Київ, вул. Оболонська Набережна 1, корпус 2
м.Оболонь 36 7 м.Почайна 35 11
Київ вул. Щербаківського 45 А, 2 поверх
м.Нивки
"Медсейв +" - багатопрофільний медичний центр , що спеціалізується у наданні ефективної медичної допомоги для усієї сім’ї завдяки команді досвідчених фахівців, наявності високоточного діагностичного обладнання та приділенню максимальної уваги кожному пацієнту.
  • Електроенцефалографія (ЕЕГ) дитині до 6 років , 15 хв 1 000
  • Електроенцефалографія (ЕЕГ) дитині до 6 років, 30 хв 1 200
  • Електроенцефалографія (ЕЕГ) дитині до 6 років , 60 хв 1 500
  • Відео ЕЕГ-моніторинг дитині до 6 років, 2 години 2 000
  • Відео ЕЕГ-моніторинг дитині до 6 років, 3 години 2 700
  • Електроенцефалографія (відео ЕЕГ-моніторинг), 15 хв 1 000
  • Електроенцефалографія (відео ЕЕГ-моніторинг), 30 хв 1 400
Київ вул. Депутатська, 15/17 (офіс 2)
м.Святошин8 2 м.Житомирська17 5 м.Академмістечко28 5
У медичному центрі "Ля Мед" кваліфіковані фахівці надають послуги в області неврології, кардіології, гастроентерології, дерматології. Проводять УЗД, ЕКГ.
  • Електрокардіографія ( з шифровкою) 350
Київ вул. Пимоненка, 10 А
м.Лук'янівська10 25
Медичний центр "Медікал Град" в Києві - клініка, яка надає пацієнтам широкий перелік медичних послуг. В установі ведуть прийом ультразвукові діагности, масажисти, урологи, андрологи, терапевти, кардіологи, гінекологи і гастроентерологи. Також можна записатися на консультацію до мамолога, сімейного лікаря, ендокринолога, невролога та ревматолога.
  • Електрокардіографія без розшифровки 300
  • Холтер АТ, 24 год на дому (розшифровка протягом 3-х днів) 2 700
Мережа клінік "Полі-клініка"
Київ б-р Дарницький, 5 , Дарниця
м.Дарниця9 11 м.Чернігівська17 6
Багатопрофільний медичний заклад "Поліклініка на Дарницькому бульварі" пропонує своїм пацієнтам практично всі види амбулаторного лікування. У разі необхідності організовується лікування в клініці "Меділенд".
  • Зняття електрокардіограми без розшифровки 300
  • Зняття електрокардіограми з розшифровкою 450