Бідованець Роман Олегович

лікар вищої категорії
Лікар вищої кваліфікаційної категорії. У 2003 році закінчив Тернопільську державну медичну академію. ім..І.Я.Горбачевського. Після закінчення інтернатури працював лікарем урологом в м.Херсон до 2018 року. З 2009 до 2018 р очолював Центр сучасних малоінвазивних урологічних технологій, на базі урологічного відділення Херсонської обласної клінічної лікарні. Завдяки сучасному оснащенню Центру були освоєні та з успіхом впроваджені в повсякденну практику новітні, малотравматичні операції в урології. Велику увагу приділяв сучасному лікуванню сечокам’яної хвороби згідно з рекомендаціями Європейської Асоціації Урологів і продовжую успішно цим займатись і сьогодні. З 2018 по листопад 2021 року працював лікарем урологом у Військово-медичному клінічному центрі Південного регіону в м. Одеса. 01.12.21 знову очолив обласний центр малоінвазивних урологічних технологій в місті Херсон. На сьогоднішній день я працюю в DIEVO центр хірургічних рішень.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• Повна вища

• Нефростомія
  • Видалення кісти нирки
  • Біопсія простати
  • ТУР аденоми простати
  • Малоінвазивні оперативні втручання під УЗД контролем, ендоскопічні операції, операції на простаті, операції на зовнішніх статевих органах
  • УЗД
  • Цистоскопія