Страница 2. Врачи отоларингологи в Харькове (Киевский район)
Тетяна
Чудовий лікар, дуже грамотний і тямущий фахівець. Замість кілометрового списку ліків на космічну суму, призначила тільки декілька препаратів, пояснивши який як приймати і навіщо потрібен кожен з них. Також прояснила як проводити вправи для покращення дренажу Євстахієвих труб. Рекомендую тим, хто не хоче забезпечувати безбідне існування фармацевтів і труїти себе хімією, без якої цілком можна прожити.
Прийом пройшов добре: лікар компетентна у своїй сфері, та величезним досвідом роботи. Через її дбайливі руки пройшли тисячі пацієнтів. Чітко назвала діагноз, пояснила чим і як лікувати, для чого які ліки . Це дуже сподобалося. Тому що більшість лікарів свої призначення не коментують. Уважна і не навантажує цілою купою ліків! Всі призначення суто по діагнозу, через день помітила поліпшення стану! Дуже задоволена! Буду звертатися в подальшому!
Консультативная помощь, лечение широкого спектра ЛОР заболеваний, малоинвазивные операции.
Занимается лечением заболеваний, травм ЛОР-органов, использует медикаментозную терапию, ЛОР-манипуляции: промывание, продувание, катетеризация, санация, криоорошение и другие.
Занимается лечением, профилактикой заболеваний уха, горла, носа, острые и хронические, удаляет новообразования и выполняет широкий спектр ЛОР-манипуляций.
Погребняк Елена Ивановна
Записаться на приемЗа месяц записан 1 пациент