Остеопатія в студії психологічного і фізичного благополуччя Ганеша

Львов вул. Героїв УПА, 73 (корп. 10, пов. 2, код 319, каб. 8)
8,3
Пн — Пт: 10:00-20:00Сб: 10:00-17:00
Остеопатія в студії психологічного і фізичного благополуччя Ганеша

Остеопатія – це альтернативний метод лікування організму. Що найважливіше в наш час, цей метод безмедикаментозний. В основі остеопатії є тілесно-орієнтовна психотерапія, мануальна терапія(костоправство) та масаж(на більш глибинних структурах). Головний інструмент остеопата це його руки. Чудово поєднюється зі стоматологією, психологією. Остеопат розглядає не лише те, з чим людина звернулася, а весь організм як єдине ціле. Він запускає процес самовідновлення організму. Одним з видів остеопатії є краніосакральна остеопатія. Чим вона допомагає?

Показання:

• Знімає хронічну втому;
  • Справляється з головними болями різної єтіології, панічними атаками, іншими психологічними проблемами;
  • Покращення роботи головного мозку, зокрема живлення судин г. м., краще кровопостачання та ін.;
  • Лікування хребетного стовпа людини, вирібнювання усі хребців, відновлення роботи суглобів, усунення усіх видів та типів гриж, усунення травм (нагальних та давно забутих), дитячих;
  • Лікування онкології;
  • Робота з вагітними, новонарожденими, дітьми, усунення післяпологових травм;
  • Робота з нервовими закінченнями;
  • Лікування ВСД, усіх тривожних розладів.
Виникли питання — проконсультуйтеся з лікарем
Для запису на консультацію телефонуйте або заповніть форму зворотнього зв'язку:
(050) 301-99-26 (067) 446-11-79
Введіть ім'я
Введіть телефон
Заповніть поле телефона
Коментар
Відправляючи запит, Ви приймаиєте правила роботи сервісу
Дякуємо,

Ваш запит успішно відправлено!

У найближчий час з Вами зв'яжеться специаліст
call-центра і уточнить всі питання.

Ефективність сеансів краніосакральної остеопатії проявляється після 1-2 сеансу. Зазвичай вистачає до 10 сеансів, щоб усунути проблеми.

Протипоказань до цього методу немає жодних.

Переваги:

• Безмедикаментозний метод;
  • Швидкий ефект;
  • Повне або часткове одужання;
  • Робота на глибинних структурах організму;
  • Вирішенння кількох проблем в плані здоров»я людини та ін.
Вінниця м.Тульчин, вул. Миколи Леонтовича 114
8,4
Вам потрібно пройти інформативне та достовірне КТ у Тульчині? Діагностичний центр Медіскан - сучасний експертний рівень комп’ютерної томографії! Вагомі переваги Діагностичного центру «Медіскан» це 64-х зрізовий комп’ютерний томограф Siemens Somatom Go.Up і згуртована команда кваліфікованих лікарів-рентгенологів вищої кваліфікації зі стажем не менше 12 років. Для пацієнтів, ми пропонуємо швидкий час дослідження, від 3 хвилин, революційно низька доза опромінення для пацієнта, 3D - зображення, контрастні дослідження із застосуванням синхронізованого інжектора, новітнє покоління надчутливих детекторів і обстеження пацієнтів з максимальною вагою до 200 кг.
Пн — Пт: 08:00-16:00
Вінниця м.Бершадь, вул. Будкевича 2
8,7
Вам потрібно пройти інформативне та достовірне КТ у Бершаді? Діагностичний центр Медіскан - сучасний експертний рівень комп’ютерної томографії! Вагомі переваги Діагностичного центру «Медіскан» це 64-х зрізовий комп’ютерний томограф Siemens Somatom Go.Up і згуртована команда кваліфікованих лікарів-рентгенологів вищої кваліфікації зі стажем не менше 12 років.. Для пацієнтів, ми пропонуємо швидкий час дослідження, від 3 хвилин, революційно низька доза опромінення для пацієнта, 3D - зображення, контрастні дослідження із застосуванням синхронізованого інжектора, новітнє покоління надчутливих детекторів і обстеження пацієнтів з максимальною вагою до 200 кг.
Пн — Пт: 08:00-16:00
Клініка результативної діагностики, лікування, профілактики широкого спектру захворювань як в дорослих, так і у дітей. Клініка МЕДЕМ оснащена найсучаснішим медичним обладнанням (УЗД апаратом та гастроскопом) та забезпечує комплексну діагностику, лікування і профілактику широкого спектру захворювань, проведення різних фізіотерапевтичних і лікувальних процедур, в тому числі масажу, мануальної та рефлексотерапії. У центрі МЕДЕМ є власна парковка та WI-FI.
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 09:00-15:00
Стоматологія на Голосієво пропонує повний спектр послуг, що забезпечують здоров'я та красу зубів. Giorno Dentale Голосіївська спеціалізується на профілактиці карієсу, лікуванні ясен та зубів, ортодонтії та ортопедії, а також імплантації та незнімному протезуванні.
Пн — Пт: 09:00-20:00 Сб: 09:00-20:00 Нд: 09:00-20:00
Ми раді повідомити про відкриття сьомого підрозділу медичного центру "Мати та Дитина" на Академмістечку, яке відбулось 11 вересня 2024 року. У новій локації розміщена генетична лабораторія, що дозволить швидко та якісно проводити аналізи для наших пацієнтів.
Пн — Пт: 09:00-17:00
Київ м. Вишневе, вул. Освіти, 19
6,7
DIMEDA – багатопрофільна сімейна клініка, яка надає широкий спектр медичних послуг, таких, як: сімейна медицина, терапія, педіатрія, урологія, лабораторна діагностика, лікарські та мед сестринські маніпуляції, вакцинація дітей та дорослих.
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-18:00 Нд: 09:00-16:00
Київ м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Універсум Клінік — багатопрофільний приватний медичний центр для всієї родини, який надає медичні послуги відповідно до міжнародних протоколів. З 2012 року ми будуємо якісний, індивідуальний медичний сервіс. Всі методи діагностики та лікування Універсум Клінік суворо відповідають загальновизнаним принципам доказової медицини.
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 09:00-18:00
Київ вул. Салютна 2-Б м.Нивки25 5
6,7
Kiddy Clinic – це стоматологія, де здоров'я та комфорт пацієнтів стоять на першому місці. Ми надаємо широкий спектр стоматологічних послуг, включаючи профілактику, лікування та естетику. Використання новітніх технологій дозволяє нам забезпечити безпечне та ефективне лікування для кожного.
Пн — Пт: 09:00-19:00 Сб: 09:00-19:00 Нд: 09:00-18:00