Тендо Мед (Tendo Med), медичиний центр

• Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Tendo Med — це не просто чергова клініка, це місце, де лікарі люблять свою роботу та поважають людей, не зважаючи на їх фінансове положення та статус.

В нашій клініці ми готові надавати допомогу кожному, хто її потребує. На першому місці для нас не фінансова складова, а насамперед людяність, бажання допомогти та відкрите серце до кожного нашого пацієнта.

Кожному ми приділяєм увагу та максимум зусиль, знань та вмінь, щоб допомогти, оскільки знаєм, що кожен пацієнт очікує, щоб його почули, зрозуміли та допомогли.

Ми використовуємо сучасні методи лікування та сучасне обладнання для лікування наших пацієнтів. Наш приорітет - це швидке позбавлення болю та відновлення нормального життя для наших пацієнтів.

Тож, якщо вам необхідна консультація, та якісне лікування, звертайтеся в клініку Tendo.

• Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Тендо Мед (Tendo Med), медичиний центр, вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• ЕКГ сердця 300
  • Консультація ортопеда-травматолога 450
  • PRP-терапія 1 300
  • Внутрішньосуглобові ін'єкції гіалуронової кислоти (середня доза) 3 000
  • Внутрішньосуглобові ін'єкції гіалуронової кислоти (максимальна доза) 4 000
  • Вигогтовлення ортопедичних устілок (діагностика, виготовлення, рекомендаії) 1 200
  • Первинна хірургічна обробка ран без накладання швів 300
  • Ультразвукова терапія 250
  • Постізометрична релаксація м'язів (ПІРМ) 350
  • Фармопунктура (введення лікарських препаратів у больові точки) 400

Відгуки та оцінки клініки

Немає відгуків та оцінок клініки
Відмітка "10" – найвища оцінка

• Ортопед
  • Ревматолог
  • Травматолог
очистити

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
ЛОР-центр та центр слуху «Беттертон» у Білій Церкві вже більше 7 років спеціалізується на передовій сурдології й отоларингології, надаючи пацієнтам широкий спектр послуг з діагностики слуху, підбору та налаштування слухових апаратів, виготовлення індивідуальних вкладишів, берушей тощо. Займається діагностикою та комплексною терапією запальних, інфекційних та хронічних патологій ЛОР-органів.
Пн — Пт: 09:00-18:00 Сб: 09:00-18:00 Н: 09:00-18:00
Біла Церква вул. Ярослава Мудрого 5/13
9,5
«ОН Клінік» в Білій Церкві – перший сучасний медичний центр для дорослих. Пацієнти мають змогу отримати послуги у відділеннях проктології, дерматології, гастроентерології, трихології, хірургії, гінекології, сімейної медицини, отоларингології, діагностики (ендоскопії та УЗД). Клініка оснащена найкращим обладнанням світових виробників, а прийом ведуть висококваліфіковані фахівці.
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-18:00 Н: 10:00-16:00