Сторінка 11. Лікарі стоматологи в Києві (Оболонський район)
Знайдено 122 лікаря
Лялька Ольга Вячеславовна
Семикопная Марина Анатольевна
Перемот Яна Александровна
Варес Ольга Юрьевна
Стоматолог-ортодонт
Братусь Алина Витальевна
Моя спеціалізація – це вирівнювання зубів та корекція прикусу за допомогою сучасних методів, таких як елайнери, брекет-системи та інші ортодонтичні апарати. Я прагну створити не лише красиву, а й функціонально правильну посмішку, яка стане вашою візитною карткою. Я детально вивчаю вашу ситуацію, враховуючи всі анатомічні особливості та побажання. Завдяки сучасному підходу та інноваційним рішенням ми разом досягнемо найкращого результату.
Стоматолог-хірург
Давлатова Мафтуна Бахтияровна
Допомагаю пацієнтам забути про біль та дискомфорт у ротовій порожнині. Я займаюся хірургічними втручаннями різної складності: від видалення зубів мудрості до проведення кісткової пластики. Мій підхід – це точність, дбайливість та турбота про пацієнта. Проводжу усі види хірургічних операцій: кісткова пластика( синус-ліфтинг), одномоменті імплантації, прості та складні видалення зубів, видалення доброякісних новоутровень м’яких тканин обличчя.
Стоматолог-терапевт, ендодонтист
Кубишин Антон Андреевич
Користуючись широким спектром усіляких лікувальних маніпуляцій, Антон Андрійович проводить комплексне лікування уражених карієсом зубів з метою відновлення їх естетичної і жувальної функції. Лікар-стоматолог, займається діагностикою та лікуванням захворювань зубів і ротової порожнини (карієс, пульпіт, періодонтит, кіста зуба, періостит, стоматит).
Конов Станислав Винхович
З любов'ю до усмішки, з піклуванням про вас
Стоматолог-ортопед
Занкович Сергей Иванович
Лікар спеціалізується високохудожній естетичній реставрації бічних і фронтальних зубів. Стоматолог реставратор зубів будь-якого ступеня руйнування. Область професійного інтересу - сучасні та інноваційні методи лікування карієсу, художня реставрація, ефективна терапія зубних каналів та ін.
Стоматолог, ендодонтист
Островский Павел Анатольевич
Лікар-стоматолог ендодонтист
6 років досвіду роботи
Спеціалізація:
Професійна діагностика та лікування кореневих каналів зубів.
Освіта та підвищення кваліфікації:
Закінчив профільну стоматологічну освіту, постійно вдосконалює знання та навички, проходячи курси з ендодонтії та сучасних методів лікування зубів. Брав участь у курсах під керівництвом провідних спеціалістів.
Професійний підхід:
Індивідуально підходить до кожного пацієнта, використовує сучасні технології та матеріали для забезпечення максимально якісного та безболісного лікування.
Київ
пр. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 24, секція 10